Esra Erol'a doğum günü sürprizi

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Esra Erol'a doğum günü sürprizi

Esra Erol’a canlı yayın esnasında atv yönetimi, eşi ve ekip arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü...

34 yaşına giren ünlü sunucu Esra Erol'a özel olarak yapılan pastaya programının konsepti taşındı. Pasta, Esra Erol'un meşhur paravanı tema alınarak yapıldı. Paravanın bir tarafında Esra Erol, diğer tarafında da eşi Ali Özbir ile oğulları İdris Ali ve Ömer vardı. Esra Erol, bu jestinden dolayı atv yönetimine, "Bu kurumda çalışmaktan, atv'nin ekran yüzlerinden birisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaş ve her zaman sizlerle, seyiricilerimle olmayı diliyorum" diyerek teşekkürlerini sundu.

Esra Erol'a babasından duygu dolu mektup
Esra Erol'a bir sürpriz de babasından geldi. Bir babanın kızıyla nasıl gururlandığını, onun için nasıl endişelendiği anlatan duygu dolu mektup hem Esra Erol'u hem de dinleyenleri gözyaşlarına boğdu. Mektupta kızına "Günler geçtikçe, bu işi layığıyla yaptığını gördükçe seninle gurur duyuyorum. Bu kadar kısa sürede bu başarıyı yakalamanın, başını döndürüp seni yanlışlara sürüklemesinden korkuyordum. Sen ise her defasında bana, "baba ben keşfedilmeyi bekliyorum" derdin. Ben sana hep inandım, hep güvendim gözlerindeki o ışığı gördüm. Bu yüzden her zaman yanında, arkanda oldum. Başarıya giden yolda usanmadan, yorulmadan yoluna devam ettin" sözleriyle kızının doğum gününü kutladı. Bu duygu dolu mektup karşısında duygulanan Esra Erol, "Bu hayattaki en büyük şansım babam!" dedi.

Esra Erol'un ikinci bebeği Ömer ilk kez canlı yayında!
Kasım ayında ikinci çocuğunu kucagına alan Esra Erol, minik bebeği Ömer'i de stüdyoya getirdi. İlk oğlu İdris Ali ve küçük bebeği Ömer'le ekran başından tüm izleyicilerine tekrar teşekkürlerini sundu.

CANLI YAYIN