Bir mucize daha gerçek oldu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Bir mucize daha gerçek oldu

Kader Atun, hiç tanımadığı babası Ali Kezer’e 27 yıl sonra kavuştu!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Mersin Tarsus'ta yaşayan 2 çocuk annesi Kader Atun, Cuma günü (13 Mayıs) canlı yayına katılarak hiç görmediği babasını bulmak istediğini söyledi.

Kader Atun, babasının Konyalı bir kaporta ustası olduğunu ve isminin Ali Kezer olduğunu biliyordu. Fakat bu bilgiler onun babasını bulmasına yetmedi. Elinden bir şey gelmeyen Kader, çareyi Müge Anlı'da bulacağına inanarak canlı yayına katıldı. Kader Atun'un hikâyesiyle ilgili bildikleri ise şunlarla sınırlıydı. Yıllar önce babasının Osmaniye'de bir dükkân açtığı ve burada annesi Selvi hanımla tanışıp yaklaşık bir yıllık beraberlikleri olduğuydu. Bu birliktelikten ise kendisinin dünyaya geldiğini biliyordu. Fakat babası, asıl yaşadığı yerde yani Konya'da resmi nikâhlı olarak evli ve 2 çocuk babasıydı. Ali Kezer, Osmaniye'de Kader'in annesiyle birlikte olduğu sırada nikâhlı eşi rahatsızlandı ve Konya'ya dönmek zorunda kaldı. Ali Kezer, aradan 2 yıl geçtikten sonra Osmaniye'ye geri döndü fakat hiç bir şey bıraktığı gibi değildi. Selvi Hanım bu zaman içerisinde evlenmiş ve kızlarını da resmi nikâhlı eşi nüfusuna almıştı. Selvi Hanım yaşadığı hayal kırıklıklarından dolayı kızını Ali Kezer'e göstermedi ve yıllar boyunca baba-kız birbirilerini görmediler. Aradan yıllar geçti Kader evlendi ve 2 çocuk sahibi oldu. Bu sırada annesi Kader'e olan biten her şeyi, gerçek babasının kim olduğunu ve neden ayrıldıklarını anlattı. Kısa bir süre sonrada Selvi Hanım vefat etti. Öz annesini kaybetmesi üzerine kendini yalnız hissetmeye başlayan Kader Atun, babasını bulmaya karar verdi. Müge Anlı'ya gelerek ekibinden ve kendisinden yardım istedi. Kader'in bu isteği çok sürmeden müjdeli haberle sonlandı.

27 yıldır görmediği babasına Müge Anlı ve ekibi ulaşarak 16 Mayıs günü, Ali Kezer'i, Konya'dan canlı yayına getirdi. Yıllardır birbirini görmeyen baba ve kızın duygu dolu buluşması mutluluk gözyaşlarıyla son buldu.

CANLI YAYIN