atv, dijital yüzünü yeniledi!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
atv, dijital yüzünü yeniledi!

Aylardır birinciliğini koruyan atv, dijital platformlardaki yüzünü yeniledi. Her ay 7 milyon* ziyaretçisi olan atv’nin internet sitesi atv.com.tr ve mobil uygulamaları yeni tasarımıyla izleyicisinin kullanımına sunuldu.

atv izleyicileri bundan sonra atv.com.tr'nin yeni tasarımıyla birlikte sevdiği dizilere ve programlara çok daha rahat erişim sağlayabilecekler. Ziyaretçilerine daha büyük görsellerle kullanım kolaylığı sağlayan yeni site tasarımı, dönemin trendi olan "kullanıcı dostu" olması özelliğiyle öne çıkıyor. Yeni tasarım sayesinde, tüm cihazlara uyumluluk gösteren atv.com.tr, birçok yeniliği de kullanıcıların beğenisine sunuyor…

Canlı yayın izlerken geri sarma özelliği
atv.com.tr üzerinden izlenen atv yayını, 30 dk. geriye gidilerek izlenebiliyor. Televizyonda kaçırılan bir sahne, atv.com.tr'den geri sarıp izlenebiliyor. Yani, bu yeni özellik sayesinde, siteye yeni erişilmiş olsa bile yanının 30 dk. öncesi de seyredilebilecek.

atv yıldızları ile ilgili tüm bilgiler atv.com.tr'de!
atv'nin sevilen dizilerinin oyuncuları ile ilgili tüm bilgiler tek bir yerde toplanacak. Ana sayfa üzerinden istenilen oyuncunun biyografisine kolayca erişilebilecek.

Klasikler unutulmadı!
"Dizi atv'de izlenir!" mottosuyla bütünleşen atv'nin klasikleşmiş dizileri de unutulmadı. Özlenilen dizilerin bölümleri, fotoğrafları, videoları ve çok daha fazlası yeni sitede yerini aldı. Avrupa Yakası, Karadayı, Sıla gibi birçok atv klasiği, ilk bölümünden finaline kadar izlenebilecek.

atv uygulaması ile Türkiye'nin en çok izlenen TV kanalı her an her yerde!
atv izleyicileri için hazırlanan özel tasarımla güncellenen uygulama sayesinde izleyiciler, canlı yayına, sevdikleri dizilere, programlara, uygulamaya özel videolara ve herkesten önce izleyebileceği dizi fragmanlarına mobil cihazları üzerinden kolayca ulaşabilecekler.

a+ mobil uygulaması yayında!
atv, yeni bir mobil uygulamayı da izleyicileriyle buluşturdu. a+ uygulaması sayesinde izleyici, artık televizyon ekranıyla etkileşim halinde olacak. Yayınlara dahil olunabilecek uygulama ile anketlere katılıp, yarışmalara başvuru yapabilecek. Kim Milyoner Olmak İster'in sorularını cevaplandırırken, canlı yayınlanan programlara anında merak ettiği soruları da sorabilecek.

CANLI YAYIN