Ziraat Türkiye Kupası nefesleri kesti, Türkiye atv izledi!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Ziraat Türkiye Kupası nefesleri kesti, Türkiye atv izledi!

27 Mayıs Perşembe günü atv ekranlarında yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Antalya Stadyumu'nda oynanan final maçı nefesleri kesti, karşılaşma yayınlanan yüz program arasında birinci oldu. Tüm Kişiler'de 16,90 izlenme oranına ve 42,85 izlenme payı'na, AB Sosyal Statü'de 19,54 izlenme oranına, 47,99 izlenme payı'na, 20+ABC1'de ise 18,96 izlenme oranına ve 45,45 izlenme payı'na ulaşarak en çok izlenen program oldu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde kazanan taraf Galatasaray oldu ve kupayı 17. kez müzesine götürmeyi başardı. Mücadelenin 31. dakikasında Lukas Podolski'nin attığı kafa golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca mücadele Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

atv'den bir ilk daha imza attı: "360 derece" canlı maç yayını
Sporseverler, a+ IOS ve Android uygulamalarından, "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak, Galatasaray - Fenerbahçe ZTK final maçını, 360 derece canlı olarak izledi. Saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak, maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip ettiler. Hem sahanın, hem tribünlerin hem de yedek kulübesinin heyecanını bire bir yaşadılar. Uygulama izleyiciler tarafından beğenilerek, sosyal medyada da adından sıkça söz ettirdi.

Maç özeti için tıklayın

CANLI YAYIN