Wilma Elles’ten Erdoğan’a Övgü

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Wilma Elles’ten Erdoğan’a Övgü

Yeter’in Alman Asıllı Oyuncusu Wilma Elles’ten Alman Kanalında Türkiye ve Erdoğan Övgüsü

Atv'nin beğeniyle izlenen dizisi Yeter'in Alman asıllı sevilen oyuncusu Wilma Elles, Alman devlet televizyon kanalı ARD'de yayınlanan "Sert ama Adil" adlı tartışma programına konuk oldu.

Tartışma programında Türkiye düşmanlarına tarihi bir ders veren çifte vatandaş Wilma Elles, Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Program boyunca Alman medyasında Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapılan manipülatif haberciliği eleştiren Güzel oyuncu bunun yanlış bir yol olduğunun altını defalarca çizdi.

Elles: "Erdoğan kadar çalışan kimse yoktur. Köprüler açıyor, yollar yapıyor. Türkiye Avrupa'nın önemli bir parçası. Sonuçta Türkiye Avrupa ve Asya arasında önemli bir köprü durumunda ve bu yüzden güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Almanya bu zor günlerinde Türkiye'nin yanında yer almalı." ifadelerini kullandığı program süresince diğer konuklarca tiye alınmasına rağmen görüşlerini sürdürmekte ve haksız eleştirileri cevaplandırmayı sürdürdü.

Wilma Elles'in program süresince Türkiye ve Erdoğan lehindeki görüşlerine tahammül edemeyen Die Welt gazetesi ünlü oyuncu için " Alman Marslı" ve "Ankara'nın PR bölümünden gönderilmiş" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinde milletle buluşan oyuncu "Bu halka hiç kimse karşı koyamaz!" diye haykırmış, Demokrasiye ve Türkiye'ye olan bağlılığını haykırmıştı.

CANLI YAYIN