Hasret sona eriyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Hasret sona eriyor!

Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 29 Ağustos Pazartesi günü atv ekranında kaldığı yerden, izleyicisiyle buluşuyor.

Müge Anlı, yeni sezonda da uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına kilitleyecek.

Her sezon büyük başarı

Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugüne kadar tam 69 faili meçhul cinayeti aydınlattı. Çocuk, genç, yetişkin toplam 1745 kişi gözyaşları içinde ailelerine kavuştu. Yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatı buldu. Anlı, programında engellileri de unutmadı. Geçen sezonunda yardımseverlerin de desteğiyle 2418 tekerlekli, 266 akülü olmak üzere toplam 2684 sandalye dağıtıldı.

Müge Anlı'dan dünyada bir ilk "Sevgi İzi"
Zihinsel engelli, Alzheimer veya benzeri rahatsızlıklar yaşayanların yakınlarının, sevdiklerini kaybetme korkusuna çareyi Müge Anlı buldu. Kaybolduğunda nereye gideceğini bilemeyen, derdini anlatamayan kişiler, Anlı'nın başlattığı "Sevgi İzi" sayesinde artık kolaylıkla bulunuyor. "Sevgi İzi", zihinsel engelli, Alzheimer ve benzeri rahatsızlıkları bulunan ve kaybolma ihtimalleri yüksek olan kişilere daha çabuk ulaşılmasını sağlayan bir proje. Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna "Sevgi İzi"ni belirten bir rakam işleniyor. Bu rakamla "www.benibuldular.com"a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda koldaki bu Sevgi İzi'ni görenlerin "www.benibuldular.com "a bildirmeleri halinde kişinin, yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor. Sistemdeki tüm bilgilerse, sadece devlet yetkilileriyle paylaşılıyor. Böylece kayıplar en güvenli şekilde ailelerine kavuşuyor. Müge Anlı'nın hayata geçirdiği, dünyada bir ilk olan "Sevgi İzi" projesi bundan 7 ay önce başladı. Projeyle toplam 64 kayıp ailesiyle buluştu. Müge Anlı, kendi tarzını ortaya koyduğu, dünyada örneği olmayan program formatı ve projeleriyle tam 9 sezondur zirvedeki yerini koruyor. Anlı programının yeni sezonunda da yine suçluların peşinde, mağdurların yanında olacak. Çok konuşulan, gündem oluşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonuyla 29 Ağustos Pazartesi sabahı atv'de!

CANLI YAYIN