Yeni sezon çekimleri başladı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Yeni sezon çekimleri başladı!

Yeter ailesine yeni oyuncular katıldı: Ekin Türkmen ve Hazım Körmükçü...

Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damgasını vuran atv'nin en çok izlenen dizilerinden Yeter'in yeni bölüm çekimleri başladı. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği dizinin yeni sezon çekimlerini, yeni yönetmeni Kemal Uzun gerçekleştirecek. Dizinin yeni sezon bölümlerinde ünlü sanatçılar da rol alacak. Ekin Türkmen Miray, Hazım Körmükçü ise Atlas karakteriyle Yeter'in yeni bölümlerinde önemli rolleri üstlenecek.

Yeter'in haziran ayında ekrana gelen sezon finalinde heyecan doruğa tırmanmış, Harmanlı ailesi fertlerinin üzerine kara bulutlar çökmüştü. Yekta Harmanlı hastanede ölümle pençeleşirken, Aylin Harmanlı ve çocuklarını taşıyan özel uçak, Marmara Denizi üzerinde düşmüştü.

Yeter'in Eylül ayında ekrana gelecek 27. bölümünde Harmanlı ailesinin ölümle-yaşam arasındaki mücadelesine tanıklık edeceğiz. Hayatında güç ve hırs uğruna hiçbir engel tanımayan Yekta Harmanlı, yaşama tutunabilecek mi? Çocuklarına kavuşup yeni bir hayata yelken açmaya hazırlanan Aylin Harmanlı ve ailesi uçak kazasından kurtulabilecek mi?

Yeter'in yeni sezon bölümleri, çok daha heyecanlı, tempolu ve izleyenleri derinden etkileyecek sahnelerle dopdolu... Dizinin sürprizlerle dolu yeni sezon bölümlerini nefes nefese izleyeceksiniz.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı Yeter'de, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. Dizide, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü, Wilma Elles, Tolga Evren, Rüçhan Çalışkur, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Cenk Torun, Doğancan Sarkaya, Eliz Neşe Çağın gibi isimler de rol alıyor.

Yeter'in yeni sezon 27. bölümü Eylül ayında atv ekranlarına gelecek.

CANLI YAYIN