'Seviyor Sevmiyor'a Güney Kore'den ödül

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
'Seviyor Sevmiyor'a Güney Kore'den ödül

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı'nın oynadıkları atv'nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor'a Güney Kore'den özel ödül.

2012 yılından bu yana düzenlenen ve Güney Kore'nin en prestijli ödülü olan APAN (Asia Pasific Actors Network) Drama Ödülleri'nin bu yıl beşincisi düzenlenecek. MBC tarafından düzenlenen 1 – 11 Ekim arasındaki DMC Festivali'nin bir parçası olarak yapılacak ödül töreni 2 Ekim'de Güney Kore, Çin ve Japonya'da yayınlanarak 25 milyona yakın kişi tarafından izlenecek. Törene Çin, Japonya, Güney Kore, Avustralya, Filipinler, Tayland ve Endonezya gibi Asya ve Pasifik ülkeleri katılacak.

APAN DRAMA AWARDS'DA İLK KEZ TÜRK OYUNCULAR ÖDÜL ALACAK

Sadece Asya Pasifik ülkesi oyuncularına verilen bir ödül olan APAN, tarihinde ilk kez Türk oyunculara verilecek. Gökhan Alkan ve Zeynep Çamcı Kore dizilerini Türk izleyicisi ile buluşturup dünyaya tanıtılmasına yardımcı oldukları için "Asia Pasific Özel Ödülü" alacaklar. "She Was Pretty"den başarı ile uyarlanan "Seviyor Sevmiyor" oyuncuları bu özel ödülü almak için Güney Kore'ye gidecekler.

Yaz aylarında izleyicisiyle buluşan ve yayınlandığı her günün reyting birincisi olan Seviyor Sevmiyor hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor. Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izliyoruz.

CANLI YAYIN