Zirvedeki isim değişmedi

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Zirvedeki isim değişmedi

atv, yayınladığı dizi ve programlarıyla Ekim ayında da Tüm Gün - Tüm Kişiler, Tüm Gün - AB, Tüm Gün - 20+ABC1 ve Prime Time - Tüm Kişiler kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu.

Kantar Medya'dan alınan verilere göre, Ekim ayında da yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv birinciliğini bırakmadı. Yayınlamış olduğu dizi ve programlarla, yıllardır her döneme damgasını vurmayı başaran atv, yeni sezonda da zirveyi elden bırakmadı. Diğer kanalların pek çok yeni yapımı ekrana sürerek kıyasıya bir rekabete giriştiği yeni sezonda tercihler yine atv'den yanaydı.

Slogan değişmedi, "Dizi atv'de izlenir!"

Kaliteden ödün vermeden zirvede kalan atv, Ekim(2015) ayından beri en çok izlenen kanal olma unvanını taşımaya devam ediyor. atv'yi, ilgiyle takip edilen, sabah kuşağının reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 10 sezondur ekranlarda gelin-damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük eden Esra Erol'da, gündemin nabzını tutan haber programları atv Ana Haber Bülteni, atv Gün Ortası, Kahvaltı Haberleri, atv'de Hafta Sonu, dünyanın en çok kazandıran ve izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, samimi ve hoş sohbetiyle izleyenlerin gönlünü fetheden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, farklı formatıyla ekrana gelen Gözüm Sende, izleyicinin beğeniyle takip ettiği dizilerden, çocuk esirgeme kurumunda, ailesiz büyüyerek hayata tutunmaya çalışan 5 genç kızın hayat hikâyesi Kırgın Çiçekler, çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalanla, hayatının nasıl altüst oluşunu anlatan Yeter, bir intikam ve aşk hikâyesi olan Kertenkele Yeniden Doğuş ve çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi, çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşması ve diğer karakterlerin dâhil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor birinciliğe taşıdı. Milyonları ekrana kilitleyen atv, yeni sezonda da coşku, sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu dizilerle kaldığı yerden devam edecek. İzleyiciyi ekran başına kilitleyecek olan atv "Dizi atv'de izlenir" sloganını bir kez daha yineleyecek!

CANLI YAYIN