Mevlüt Tezel atv'nin yeni dizilerini yazdı

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Mevlüt Tezel atv'nin yeni dizilerini yazdı

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, atv'nin iki yeni dizisi "Seni Kimler Aldı?" ve "İkisini de Sevdim" hakkında yazdı.

Mevlüt Tezel'in o yazısı;

Eskiden Eylül-Ekim ayında yeni diziler ekrana gelir ve sezon tamamlanırdı.
Son 3-4 yıldır ise yeni dizi için sezon başlangıcı beklenmiyor, ihtiyaç duyulduğunda her an yeni diziler çekiliyor. TV kanallarında sürekli bir dizi sirkülasyonu var, sadece güçlü diziler ayakta kalıyor. Ve izleyici çabuk sıkılıyor, sürekli yeni bir öykü, yeni bir dizi bekliyor.
Diğer büyük kanallar gibi atv de bu ihtiyaca karşılık vermek için sürekli yeni dizilerin hazırlığı içerisinde oluyor.
Yeni bir öykü, yeni bir heyecan arayanlara müjdeli haberi şimdiden verelim. Pek yakında atv'de iki yeni dizi birden ekranlara gelecek. Bu dizilerden ilki; başrollerini Fulya Zenginer, Yiğit Kirazcı, Duygu Yetiş ve Yurdaer Okur'un paylaştığı 'Seni Kimler Aldı?' Yapımcılığını Pastel Yapım'ın üstlendiği dizide; henüz 2 yaşındayken, kardeşinin ameliyat masraflarını karşılaması için babası tarafından, zengin bir aileye satılmış genç bir kızın yaşadığı dram ve gerçek kimliğini öğrenmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor. Zengin ve fakir aile çatışması, sınıf atlama isteyenlerin mücadelesi, intikam, aşk, terk edilen çocuk olmak, kimlik bunalımı vs. gibi konuların işlendiği 'Seni Kimler Aldı?' entrika ve dramı bol bir dizi.
İkinci dizi ise Amine Gülşe, Burak Serdar Şanal ve usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu'nun paylaştığı 'İkisini de Sevdim'. Erler Film-Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizide; engellere rağmen yaşanması kaçınılmaz bir aşk hikayesi anlatılıyor. Dizinin ana karakterleri; fakir ama birbirine aşık iki genç: İdealist bir gazeteci ile zengin olma hayalleri kuran bir taksici ile onların aşkının arasına giren zengin ailenin şımarık kızı...
Bu dizide de entrika ve aşk başrolde...
Bu iki dizi de yeni hikayeler, farklı oyuncu kadrolarının özlemini çeken izleyicilere sesleniyor. Atv reyting yarışında bu iki diziyle fark yaratabilir.

CANLI YAYIN