Deniz Uğur Kırgın Çiçekler'de

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Deniz Uğur Kırgın Çiçekler'de

Pazartesi akşamları atv'de ekranlara gelen ve yayınlandığı günden beri sevilerek izlenen Kırgın Çiçekler dizisine ünlü oyuncu Deniz Uğur dahil oldu.

Beş yetimhane kızının zaman zaman duygusallaştıran zaman zaman da gülümseten hikâyesini konu alan Kırgın Çiçekler, iki sezondur en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Üçüncü sezon için de ciddi hazırlıklar yapan dizi, kadrosuna aldığı başarılı oyuncular ile daha da güçleniyor. Seyircisine sürprizler yaşatmaya devam eden Kırgın Çiçekler'in bu haftaki bölümüne sevilen oyuncu Deniz Uğur katılıyor. Kırgın Çiçekler'e heyecan katacak bir rol ile dahil olan Uğur; "Böyle bir dizi de rol almak beni mutlu etti. Diziye sürpriz bir karakter ile giriyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak" dedi. Kabuk değiştirmeye devam eden dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Gökçe Akyıldız, Biran Damla Yılmaz, Naz Çağla Irmak, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç neslin başarılı oyuncuları rol alıyor.

CANLI YAYIN