Kırgın Çiçekler'de heyecan hiç bitmeyecek!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Kırgın Çiçekler'de heyecan hiç bitmeyecek!

Atv'nin yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler'in eski ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları konuştu: ''Bomba gibi geliyoruz, dizide heyecan hiç bitmeyecek.''

Atv dizisi 'Kırgın Çiçekler', yeni sezona başlıyor. Dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları, yeni sezonda yaşanacakları, diziye nasıl hazırlandıklarını ve tatili nasıl geçirdiklerini anlattı. Gökçe Akyıldız, Veda Yurtsever, Kaan Kasapoğlu, Nil Keser, Aleyna Solaker, Burcu Almeman, Esra Dermancıoğlu, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Deniz Uğur ve Arif Diren; izleyicilere bol sürprizli bir sezon vâdettiklerini söyledi. İşte o açıklamalar:

İPEK KARAPINAR (FERİDE)

İzleyicimizi yeni sezonda yine güzellikler bekliyor. Tabii ki en saf, sevgiye dayalı dostluklar ve dayanışmalar, karakterlerin şahane özellikleri, bununla beraber kaybedişler, umutlar, doğru olan ve gelişim için mücadele edişler olacak. Hayattaki gibi 'Kırgın Çiçekler'de de malesef kayıplar olacak ve kızların zorlu mücadelelerini izleyeceğiz. Yeni oyuncular dizimiz adına çok doğru karakterler. Aksiyonu daha çok hissedeceğiz.

Her karakterin derinliğinde, çoğu kişinin hayatında yaşamış olabilecekleri olayları anlatıyoruz. Aynı zamanda belki hiç düşünmedikleri ya da unuttukları hayatları gözler önüne seriyoruz, tüm samimiyetimizle. Herkes çok heyecanlı; neler olacağını, neler yaşanacağını merakla bekliyor.
Tatilde dinlendim, gezdim ve geçen sezonların tüm ağırlığını üzerimden attım, şimdi yine maraton zamanı. Depoladığım denizlerin, müziklerin, aile ve arkadaş sohbetlerinin motivasyonuyla, karakterime olması gereken duygularla başladım.

ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK)

İzleyici, geçen sezona oranla daha hareketli, zaman zaman polisiye tadında bir 'Kırgın Çiçekler' izleyecek. Yeni sezonda macera kaldığı yerden devam edecek. Bizim başarımızı, samimiyet ve sevgiyle işlenen iyi bir ekip çalışmasına bağlıyorum. İzleyici, sezon finalinden sonra neler olacağını merak ediyor. Tatilde motosikletle yol yaptım, dalış (scuba diving) yaptım ve dinlendim.

GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL)

Yeni sezonda farklı karakterler, farklı heyecanlar bizleri bekliyor. Alışılmışın biraz dışına çıktık, herkesin seveceğini düşünüyorum. Bizler ve senaristler aksiyon seviyoruz. 'Diziden ayrılanlar var mı?' sorusuna yanıt vermek istemiyorum ama kaldığımız yerden devam edeceğiz ve heyecan hiç bitmeyecek. Biz gençlik dizisiyiz, her hayattan insana kendini hatırlatacak hikayeler var, en önemlisi dram. Türk halkı olarak bu tarz hikayeler hep hoşumuza gider. Tatilim çok güzeldi. Birkaç ülke ve şehir dolaştık, balayı ile birleşince biraz uzun oldu. Çıktığım en güzel tatildi diyebilirim, sezona çok hazırım.

ALEYNA SOLAKER (MERAL)

Her zamanki gibi heyecan dolu, zor sahnelerimiz var. Bir de başlangıcında olduğumuz hayatlar... Kızların başına neler geleceğini yeni sezonun ilk bölümünde hep birlikte göreceğiz. Biz sette aile gibiyiz ve birbirimize de çok yakınız. Enerjimizin ekrana yansıdığını düşünüyorum. Biz de en az seyirci kadar heyecanlıyız. Dopdolu yeni başlangıçlarla geliyoruz. Enerji, heyecan, dinlenme... Hepsini depoladım ve artık yeni sezona hazırım.

DENİZ UĞUR (HARİKA)

Yeni sezonda gerçek hayatta olduğu gibi değişimler, dönüşümler olacak. Tüm karakterlerin bu diziye önemli dokunuşlar yaptığını kabul etmek gerek. Kızlar çok güzel ve yetenekli, diğer rollere seçilen oyuncular çok yetkin, karakterler başarıyla canlandırılıyor. Senaryo da hem duygusal, hem de sürükleyici. Seyircilerden hararetli bir özlem var, çok heyecanlılar. Diziye bu kadar samimi duygularla bağlanmaları içimi ısıtıyor benim.
Ailemle birlikte çok huzurlu bir yaz geçirip enerji depoladım.

VEDA YURTSEVER (İPEK)

Dizideki sac ayaklarının doğru kurulduğuna inanıyorum. Seyirci, yapım-senaryo- oyuncu üçgeninde ya kendinden bir şey buluyor ya da müdahale etmek istediği durumla yüz yüze kalıp adalet duygusunun onarılmasını istiyor.

KAAN KASAPOĞLU (MERT)

Yeni sezonda başımıza gelecek iyi ve kötü olaylarla nasıl başa çıkacağımızı ben de merak ediyorum. Diziye giren yeni karakterler hikayemizi güçlendirecek. İzleyicilerin yeni sezonu merak içinde beklemeleri ve yaptıkları yorumlar gerçekten motive edici. Tatilde bol bol seyahat ettim, sezonda setten ve okuldan firsat bulamadığım filmleri ve dizileri izledim.

ARİF DİREN (GÜNEY)

Bu sezon diğer iki sezona göre daha farklı hikayeler var... Örneğin, gençlerin üniversite hayatları bunlardan birisi. Diziden ayrılan oyuncularla ilgili bir şey diyemem. Tabii ki yine iyi ve kötü birçok olay işlenecek. Yeni isimler, beraberinde yeni hikayeler, yeni aksiyonlar demek. İzleyicinin bizde bulduğu şey sanırım samimiyet. Bizi merakla beklediklerini söylüyorlar. Tatilim dinlenmekle geçti. Bol bol istirahat ettim.

ESRA DERMANCIOĞLU (ZEHRA)

Ben de izleyici kadar merak içindeyim. Çok değerli, iyi oyuncular ve her şeyden ötesi güzel insanlar dahil oldu ekibe.
Dizimizin bu kadar sevilmesini; gerçek hikayelerin gerçek şekilde aksettirilmesine, gerçek çekilmesine ve oyuncuların samimiyetine bağlıyorum. İzleyici çok heyecanlı görünüyor. Tatilde deniz, kum, güneşle iç içeydim. Harika bir sezona hazırım.

NİL KESER (DEFNE)

Yeni sezonda izleyiciyi bol sürprizler, yüksek bir tempo bekliyor. Herkesi şaşırtacak olaylar olacak. Dizide çok farklı, yepyeni güçlü hikayeler olacak.
Ekip kalabalık ve dizinin içinde çok hikaye var. Çok heyecanlı bir izleyicimiz var. İki sezondur bizi yalnız bırakmadılar, bu sezon için de bence çok şanslıyız. Yeni sezona enerji topladım, bol bol dinlendim.

BURCU ALMEMAN (SELİN)

Yeni sezonda izleyicilerin beklentisi, tabii ki 'Selin'in 'Songül'ü kabul etmesi 'Güney'le 'Songül'ün mutlu olması. Bu tüyoları vermem doğru olmaz. Ama sürprizlerle dolu bir sezon izleyiciyi bekliyor. Ucundan köşesinden her bir izleyiciye dokunuyor kızların yaşadıkları. İzleyicinin kafasında bir sürü soru var. Soruların cevabı yeni sezonun ilk bölümünde yanıt bulacak.

Sabah/Günaydın

CANLI YAYIN