Bahtiyar Ölmez dizisinde otomobil alev alev yandı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Bahtiyar Ölmez dizisinde otomobil alev alev yandı!

Yetkin Dikinciler'in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı, 11 Kasım Cumartesi günü (bu akşam) ekranlara gelecek olan atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez'de bir otomobil içine benzin dökülerek yakıldı. Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın başrolünü oynadığı atv'nin yeni ve iddialı dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in birinci bölümü adeta sinema filmi gibi çekildi. Birbirinden eğlenceli ve aksiyon sahnelerinin yer aldığı Cem Tabak yönetimindeki dizide, senaryo gereği otomobil yakıldı. Fuat'ı canlandıran Serkan Kuru, Yetkin Dikinciler'in canlandırdığı en büyük düşmanı Rıfat'ın adamlarından kaçmak için otomobilini yakıyor.

Ambulanslı Önlem

Bir aksilik olmaması için ambulansın bekletildiği sette, bütün güvenlik önlemleri alındıktan sonra otomobil benzin dökülerek yakıldı. Kısa sürede alev topuna dönen araç, çekimlerin ardından su ve köpük sıkılarak kontrollü şekilde söndürüldü. Otomobil yangın sonucu hurda haline geldi.

Fuat'la Rıfat'ın Amasız Rekabeti

Rol aldığı Fuat'ın sinsi ikiyüzlü ve kural tanımaz bir silah kaçakçısı olduğunu söyleyen Serkan Kuru, "Fuat, en büyük rakibi Rıfat'ın ortadan kaldırıp yeraltı dünyasına tek başına hakim olmak istiyor. Dizi boyunca Fuat ile Rıfat'ın çekişmesi devam edecek. Otomobil yakılması gibi aksiyon sahneleri de fazlaca olacak. Rolümüzün hakkını vermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

CANLI YAYIN