atv Kasım ayında da birinci

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
atv Kasım ayında da birinci

atv, yayınladığı dizi ve programlarıyla Kasım ayında da Tüm Gün - Tüm Kişiler ve Tüm Gün - 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu.

Kantar Medya'dan alınan verilere göre, Kasım ayında da yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv birinciliğini bırakmadı. Kaliteden ödün vermeden zirvede kalan atv, en çok izlenen kanal olma unvanını taşımaya devam ediyor. atv'yi, ilgiyle takip edilen, sabah kuşağının reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 10 sezondur ekranda yer alan Esra Erol'da, gündemin nabzını tutan haber programları atv Ana Haber Bülteni, atv Gün Ortası, Kahvaltı Haberleri, atv'de Hafta Sonu, Son Durak dünyanın en çok kazandıran ve izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, samimi ve hoş sohbetiyle izleyenlerin gönlünü fetheden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, atv ekranının sevilen, çok izlenilen dizi ve programları ile ilgili pek çok çok detay ile özel ana ulaşabileceğiniz Dizi TV, izleyicinin beğeniyle takip ettiği dizilerden, yetimhanede ailesiz büyüyerek hayata tutunmaya çalışan 5 genç kızın hayat hikâyesi Kırgın Çiçekler, yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin efsane bir oyuncu kadrosuyla ekrana aktarılan hikâyesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ve çocukları için her türlü fedakârlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsünün anlatıldığı Kanatsız Kuşlar, gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış Ali ve hiç kimseyi sevmeyen Mavi'nin hikâyesi Aşk ve Mavi, bir kadının, bir annenin sırlarla dolu geçmişi; hiç kopmayan kördüğüm haline gelen bağların, gerçek aşkın hikâyesi olan Cennetin Gözyaşları, hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir sloganıyla yola çıkan ve mezarcı Bahtiyar'ın istemeden silah kaçakçısı Rıfat Çakar'ın yerine geçmek zorunda kaldığında başına gelen tirajikomik olayları eğlenceli bir dille anlatan atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez ve Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan bir aşk hikâyesi olan Seven Ne Yapmaz birinciliğe taşıdı.

Milyonları ekrana kilitleyen atv, bu yıl da coşku, sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu dizilerle kaldığı yerden devam ediyor. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen kanal, "Dizi atv'de izlenir" sloganını bir kez daha yineliyor…

CANLI YAYIN