Süper Kupa Finali nefesleri kesti, en çok izlenen atv oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Süper Kupa Finali nefesleri kesti, en çok izlenen atv oldu!

TFF Süper Kupa final maçında karşı karşıya gelen, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. 5 Ağustos Pazar atv ekranlarından canlı yayınlanarak futbolseverleri ekrana kilitledi.

atv ekranlarında canlı olarak yayınlanan karşılaşma nefesleri kesti, yayınlanan yüz program arasında birinci oldu. Tüm Kişiler'de 8,85 izlenme oranına ve 30,16 izlenme payına; AB Sosyal Statü'de 10,28 izlenme oranına ve 34,27 izlenme payına; 20+ABC1 Statüsün de ise 10,05 izlenme oranına ve 32,70 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen program oldu.

Kupanın sahibi Akhisar!
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Akhisarspor, henüz 5. dakikada Seleznyov'un golüyle öne geçti. İlk yarıda topa daha hakim olan taraf Galatasaray girdiği pozisyonlarda aradığı golü bulamadı ve ilk yarı Akhisarspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Oyuna sonradan giren Eren Derdiyok 79. dakikada skora dengeyi getirdi. Mücadelede normal süre 1-1 sona erdi. İlk ve ikinci uzatma devrelerinde gol sesi çıkmadı ve kazananı penaltılar belirledi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Akhisarspor, 6-5'lik skorla Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Maçın özetini izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN