İzleyici favori afişini seçti!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
İzleyici favori afişini seçti!

Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yeni sezonun en çok merak edilen dizisi "Bir Zamanlar Çukurova"nın izleyici tarafından en beğenilen afişi bu oldu! Yakında atv ekranında seyirci ile buluşacak olan ve gelecek sezonun en iddialı dizilerinden "Bir Zamanlar Çukurova"nın yoğun ilgi gören afiş oylaması sonuçlandı. Ekran macerasına başlaması için gün sayılan dizinin, hazırlanan 6 afişi atv'nin resmi instagram hesabında oylamaya sunulmuştu.

Yoğun ilgi gören oylamada, her bir afiş birbiriyle yarıştı. Oylama sonlandığında 4 numaralı afiş %37 oy oranı ile en çok oyu alan afiş oldu.

Heyecan dorukta! Güçlü kadrosuyla olduğu kadar, mekanları, prodüksiyonu, kostümleri ve etkileyici renkleri ile göz kamaştıran dizi, yayınlanan ilk teaser'ıyla izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Merakla beklenen "Bir Zamanlar Çukurova", sinema filmlerini aratmayan görüntüleriyle heyecan yarattı! Dizinin dün yayınlanan ikinci teaser'ı izleyici tarafından oldukça beğenildi.

CANLI YAYIN