Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor!

Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 3 Eylül Pazartesi günü atv ekranında kaldığı yerden, izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, yeni sezonda da uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına kilitleyecek.

Her sezon büyük başarı!

Yaptığı her yayınla çok konuşulan gündem oluşturan Müge Anlı ve ekibi geçtiğimiz sezon boyunca 86 adet cinayet dosyasını aydınlattı. Araştırmacı gazeteci Anlı'nın oluşturduğu "Pati Buldular" projesi 100 bin'e yakın takipçiye ulaşırken 200'e yakın kayıp patiyi yuvasına kavuşturdu. Projenin faaliyete geçtiği ilk günden bu yana pati buldular internet sayfası patili dostlarla doldu taştı. Bir diğer proje olan, kaybolma riski yüksek vatandaşlarımız için hayata geçirdiği Sevgi İzi Projesi, bu yıl da hız kesmeden sürdü ve Sevgi İzi Ailesi 40 bin kişiye yaklaştı.

Anlı'nın benim için yılın en önemli olayı diye bahsettiği "Okuma Yazma Seferberliği" ise Cumhurbaşkanının devreye girmesiyle birlikte Türkiye'nin tüm illerine büyük bir hızla yayıldı. Sezon finali itibariyle 570 bin kişi okuryazar diplomasına sahip oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerinin de desteğiyle 892 akülü olmak üzere toplamda 8766 tekerlekli sandalye dağıtıldı ve engelli vatandaşlarımız özgürlüğüne kavuştu.

CANLI YAYIN