Tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,08 izlenme oranı ve %29,68 izlenme payı, AB'de %10,79 izlenme oranı ve %23,26 izlenme payı ve 20+ABC1'de %13,94 izlenme oranı ve %27,72 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yılmaz ile buluşan Züleyha gerçekleri anlatacak mı?
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da, sırlar bir bir ortaya dökülüyor! Züleyha'nın, kilitli kapılar ardındaki yaşantısı artık sona erdi. Esaretin bitip, acının alev aldığı Çukurova'da, hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya kalan Züleyha, oğlu için her şeyi yapmaya hazır!

Çukurova'da dengeler değişiyor mu?
Demir ve Yılmaz arasındaki savaş, artık daha tehlikeli bir hal almaya başlıyor. Annesinin vurulmasından sonra gözü iyice kararan Demir, ırgatlarının Yılmaz'ın yanına geçtiğini sonunda öğrendi. Bu işten Gaffur zararlı çıktı.

Sabahattin, Şermin'e boşanma davası açtı!
Sabahattin, boşanma davasını sonunda açtı. Kararının arkasında durduğunu gösterip ilk adımı attı ve eşyalarını da toplayıp çiftlikten ayrıldı. Konağın dedikodusever yardımcısı Fadik, Gülten ve Sabahattin arasında bir şeyler olduğunu ima edince ise çiftlik bir anda karıştı. Duyduklarıyla şok olan Şermin, Gülten'e saldırdı. Baskılara dayanamayıp intiharın eşiğine gelen Gülten'e ise, umut ışığı Yılmaz oldu. Züleyha, oğluna kavuşabilmek için Demir'in korkunç tuzağına boyun eğdi. Oğlunun hasretiyle tutuşan Züleyha, Yılmaz'ı karşısında görünce ne yapacak? Ona tüm gerçekleri anlatacak mı?

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!
Dizinin bölüm etiketi #AşkınKıymeti, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN