Tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,97 izlenme oranı ve %31,82 izlenme payı, AB'de %11,02 izlenme oranı ve %26,42 izlenme payı ve 20+ABC1'de %14,05 izlenme oranı ve %28,92 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

HÜNKAR, KOCASININ KATİLİ FEKELİ'YLE TOKALAŞTI!
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde eski aşıklar bir araya geldi! Hem Yılmaz ve Züleyha, hem de Hünkar ve Fekeli, karşı karşıya geldi, aynı havayı soludu! Yayınlanmaya başladığı ilk hafta itibariyle Perşembe akşamlarının reyting sıralamasında, açık ara zirvenin sahibi 'Bir Zamanlar Çukurova' nefes kesen son bölümüyle, yine izleyenleri ekran başına kilitledi.

YENİDEN KARŞI KARŞIYA
Bölüme damga vuran olay ise Hünkar'ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu! Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi'ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkar ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli'nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı.

ZÜLEYHA'NIN KANAVİÇESİNİ KİM ALACAK?
Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha'nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman'ın teklifi ise 200 lira idi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 16. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN