İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin merak ettiği sorunun yanıtı 22 Ocak’ta ortaya çıkıyor

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin merak ettiği sorunun yanıtı 22 Ocak’ta ortaya çıkıyor

EDHO izleyicileri “İlyas öldü mü?” diye sosyal medyada tartışıyor. 22 Ocak 2019’daki yeni bölüm öncesi bu sorunun cevabını öğrenmek isteyenleri son bölümü tekrar izlemeye ve ipuçlarını birleştirmeye davet ediyoruz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri büyük bir merakta"İlyas öldü mü?" sorusunun cevabı 22 Ocak'taki yeni bölümünde açığa çıkıyor. EDHO izleyicileri 25 Aralık 2018 Salı günkü bölümden itibaren forumlarda, sosyal medyada birbirlerine İlyas'ın ölüp ölmediğini soruyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 25 Aralık Salı yayınlanan son bölümünde şok bir olay yaşandı.

İLYAS ÖLDÜ MÜ?

Çakırbeyliler'in Tuncay ve İzzet'i öldürmesinin ardından büyük bir operasyon yapıldı. Ve İlyas Çakırbeyli tutuklanarak cezaevine konuldu. İlyas'ın gece yarısı başka bir cezaevine gönderileceğini öğrenen Hızır ve Alpaslan İlyas Çakırbeli'nin ardından cezaevine koştu.

Hızır, cezaevi bahçesinin dışında beklerken İlyas elleri kelepçeli olarak nakil aracına bindirilmek üzere bahçeye çıkartıldı. İlyas Çakırbeyli, dışarda bekleyen Hızır ve Alpaslan'ı gördü. Hemen arkasında beliren bir mahkum ise "Hızır Çakırbeyli. Façalı dayı kardeşi gibi Hızır Çakırbeyli de geberecek' dedi" diye bağırdıktan sonra İlyas'ı göğsünden ve sırtından defalarca bıçakladı. Kardeşi İlyas gözlerinin önünde bıçaklanan Hızır Çakırbeyli büyük bir şok yaşadı. Peki bıçaklanan İlyas öldü mü? Saldırganın 'Façalı dayı' dediği kişi kim? Bu soruların yanıtı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 22 Ocak 2019'da ekrana gelecek olan 122. yeni bölümünde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞU?

Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet'in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar. Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz. Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas'ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.

İlyas'ın saldırıya uğradığı o sahne

CANLI YAYIN