Zengin ve Yoksul ekran yolculuğuna başladı!

GİRİŞ TARİHİ:  08.04.2019, 10:08
Zengin ve Yoksul ekran yolculuğuna başladı!

Tanıtımlarıyla çok konuşulan atv'nin yeni dizisi 'Zengin ve Yoksul' ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini topladı. Dizinin ilk bölümünü yapım ekibi, set ekibi, dizi oyuncuları ve atv yönetimi birlikte izledi. Sık sık alkışlarla bölünen ve büyük beğeni alan dizinin izlemesinde keyifli vakit geçiren oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İlk bölüm izlemesiyle ilgili açıklama yapan Gökhan Alkan, "Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonrası seyircinin takdirine kaldı. Dizimizde emeği geçen her bir ekip arkadaşıma teşekkür ederim" dedi.

Dizide zengin kızı canlandıran Elif Doğan, tüm ekibe çok teşekkür etti.

Dizinin başrol oyuncularından Osman Sonant ise "Birçok benzeri olan bir hikaye gibi gözükse de, diziye çok profesyonel bir ekiple çok farklı bir bakış açısı kazandırdık. Başta yapımcımız olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Böyle bir ailenin içinde olmaktan dolayı olduğunu dile getiren Damla Colbay, "Biz bu işe kalbimizi, gönlümüzü verdik. Umarım seyircide diziyi bizim gönlümüzden izler" dedi. Çok iyi oyuncularla ve ekiple beraber olduğunu anlatan Evrim Solmaz, herkesin sevdiği bir iş olmasını diledi. Dizin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp ise, "Biz çok severek ve inanarak bu işe girdik. Umarım aynı keyfi izleyici de almıştır. Çok hızlı sete çıktık. Bu kadar kısa zamanda bu karakterlere bürünen oyuncularla iş yapmak bizim için bir şans. Kendimi şanslı görüyorum" dedi.

Yapımını NTC Medya'nın yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul, farklı hayatlara sahip ailelerin ortak hikayesini ekranlara taşıyor. Dizi, Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Veda Yurtseven, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi ekranların sevilen oyuncularıyla her Pazar atv ekranlarında.

CANLI YAYIN