Mardin’in yeni incisi Hercai

GİRİŞ TARİHİ:  17.04.2019, 12:02
Mardin’in yeni incisi Hercai

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Hercai, çekimlerinin gerçekleştiği büyülü şehir Mardin'de de ses getiriyor.

Mardin'in yerel gazetelerinden olan Mardin Söz gazetesi yazarlarından Mehmet Çelik, Midyat'ta tanık olduğu set ortamını; "Gördüğüm manzara, tanık olduğum görüntü, muhteşem bir güzellikti. Hercai dizisinin çekildiği, konakta, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen turistlerle, ziyaretçilerle dolup taşıyordu. İğne atsan yere düşmez derler ya, öyle bir şey. Hediyelik eşya satanlar, gümüşçüler, lokantalar tıklım tıklım doluydu, Hercai hayranlarıyla. Midyat'taki Şadoğlu Konağının en tepesinde fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girmişti. Herkes ne harika tarih diyordu. Hercai dizisi izlensin, kazansın, Mardin´de kazansın. Teşekkürler Hercai ekibi demek geliyor." sözleriyle anlattı.

Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş'in paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

CANLI YAYIN