Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

GİRİŞ TARİHİ:  11.05.2019, 10:57
Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, Tüm Kişiler'de % 13,07 izlenme oranı ve % 29,26 izlenme payı, 20+ABC1'de % 10,43 izlenme oranı ve % 23,00 izlenme payı ve alarak 100 program arasında birinci oldu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Azize'nin hain planı ortaya çıkar!

Geçtiğimiz akşam dokuzuncu bölümüyle izleyicilerle buluşan Hercai 'de Azize, daha intikamının bitmediğini, yıllardır koynunda bir düşman besleyip büyüttüğünü söyler. Bu düşman ise Miran'dır! Miran'ın sanıldığının aksine Aslanbey değil Şadoğlu olduğu, yani Hazar'ın öz oğlu olduğu gerçeğini tek sırdaşı olan Esma'yla paylaşır. Oyunlarına devam ederek Miran'ın kendi öz ailesinin sonunu getirmesi için zemin hazırlamaya devam eder.

Yaren'in planları suya düşer!

Yaren ise Gönül'le birlikte gizli planlarına devam eder. Fakat fark etmediği şey babasının O'nu gizlice takip ettiğidir. Kızını Gönül'le iş birliği içerisinde yakalayan Cihan, Yaren'i sürükleyerek konağa götürür. Yaren'in ve Azat'ın başına açtığı işler yüzünden babasının gözünden düştüğünü düşünen Cihan, babasına Yaren'in Gönül'le olan planını öğrendiğinden bahseder. Yaren'in başına bela açılmasından korktuğunu belirten sözleriyle babasını ikna eden Cihan, Yaren'i bir an önce evlendirip konaktan uzaklaştırmaya karar verir.

Miran, Reyyan'ı geri kazanabilmek için kapısındadır…

Küçük Gül'den yardım alan Miran, Reyyan'ın izini bulur. Kendisini affettirmek için çabalasa da Reyyan yaşadıklarını unutmaya niyetli değildir. Diğer yanda Reyyan'ın mektubuyla yıkılan Azat'ta, Reyyan'ın peşini bırakmamaya kararlıdır ve izini bulup o da kapısına dayanır. Miran'ı da orada gören Azat kendisine hakim olamaz, Reyyan'ın yaşadığı her şey için Miran'ı suçlar ve kavgaya tutuşurlar. Reyyan ise tüm olanlardan yorulmuştur. Tüm bu olanları duyan Hazar kızını almaya gider, Miran'ı kızından uzak durması konusunda uyarır.

Miran düşmanlığı sona mı erdirecek?

Şadoğlu konağı ise Azize'nin gönderdiği avukatla sarsılır. Azize, Nasuh Ağa'nın tüm mal varlığına ve sahip oldukları konağa haciz koydurmuştur. Nasuh Ağa ise tüm bunların hesabını tek kişiden sorar Reyyan'dan! Reyyan ise yaşadığı eziyetlere dayanamaz ve Miran'ın karşısına dikilerek beni bu hale sen getirdin, öldür beni kurtulayım der. Reyyan'ın uğradığı zulme dayanamayan Miran beklenmedik bir an da Şadoğlu konağına gelir. Nasuh Ağaya tüm borçlarınızı sileceğim bu düşmanlığa bir son vereceğim. Sizden sadece Reyyan'ımı istiyorum. Reyyan'ımı ver bu düşmanlık son bulsun diyerek teklifini yapar.


CANLI YAYIN