Akhisarspor Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel kadrolar? Maçın hakemi kim?

GİRİŞ TARİHİ:  15.05.2019, 14:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Mayıs 2019 Çarşamba, 14:15
Akhisarspor Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel kadrolar? Maçın hakemi kim?

Ziraat Türkiye Kupası Final maçı Akhisarspor ile Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel kadrolar? Maçın hakemi kim?

Akhisarpor Galatasaray maç saat kaçta?

Akhisarspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası Final maçı bu akşam yapılacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki final maçının başlama saati ise 20.45 olarak belirlendi.

Akhisarspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Final maçı Akhisarspor ve Galatasaray karşılaşması atv'de ekrana geliyor.

Akhisarspor Galatasaray maçı nerede?


Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki final maçının başlama saati ise 20.45 olarak belirlendi.

Maçın hakemi kim?

Akhisarspor ile Galatasaray arasında oynanacak müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Akhisarspor finale nasıl geldi?

Geçen sene büyük bir sürpriz yaparak Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor aynı başarıyı yenilemek istiyor. Yeşil Siyahlı takımın bu sene Kupa'daki ilk rakibi Fatih Karagümrük oldu. İlk maçı deplasmanda 4-1 kazanan Akhisarpor rövanç maçını da 2-0 kazanarak bir üst tura yükseldi. Yeşil Siyahlıların karşısında bu kez İstikbal Mobilya Kayserispor vardı. İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-1 kazanan Akhisarspor kendi evinden beraberlikle ayrılınca çeyrek finale yükseldi. Rakip ise Kasımpaşa'ydı. İlk karşılaşmayı 3-1, rövanş maçını da 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı finaldeki rakibi Ümraniyespor 1-0'lık skorlarla geçti ve finalde Galatasaray'ın rakibi olmayı başardı.

Galatasaray finale nasıl geldi?


Sarı Kırmızılılar Kupa'ya 5. kademeden başladı. İlk rakibi Keçiörengücü'ydü. 2-1 ve 1-1'lik skorluklarla turu geçti. Galatasaray'ın son 16'daki rakibi Boluspor'du. Rakibini her iki maçta da mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Galatasaray'ın Çeyrek Final'deki rakibi Hatayspor oldu. İlk maçı 2-0 kazanarak rahhat bir nefes aldığını düşünen Sarı Kırmızılı ekip, ikinci maçta kalesinde 4 gol gördü. İkinci maçın skoru 4-2 olunca Galatasaray zor da olsa tur atladı. Galatasaray'ın yarı finaldeki rakibi Evkur Yeni Malatyaspor oldu. Galatasaray'ın sahasında oynanan ilk maçtan gol sesi çıkmadı. Sarı Kırmızılılar rövanşa ağırlığını koydu ve rakibini kendi evinde 5-2'lik bir skorla devirerek adını finale yazdırdı.

Akhisarspor Galatasaray maçının muhtemel kadroları



Akhisarspor: Fatih, Rotman, Vrsajevic, Caner, Zeki, Güray, Sissoko, Barbosa, Aykut, Bokila, Manu
Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Belhanda, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Onyekuru Diagne

CANLI YAYIN