Akhisarspor Galatasaray maçını canlı izle

GİRİŞ TARİHİ:  15.05.2019, 15:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Mayıs 2019 Çarşamba, 20:49
Akhisarspor Galatasaray maçını canlı izle

Akhisarspor Galatasaray canlı izle



Akhisarspor Galatasaray maçını canlı izlemek için sayfanın altındaki linke tıklayın. ​Akhisarspor ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakası neticesinde kupa sahibini bulacak. Geçen sene kupayı müzesine götüren Akhisarspor bu başarısını tekrarlamak, Galatasaray ise 18. kez kupanın sahibi olmak için sahaya çıkacak.

Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki final maçının hakem triosu şu şekilde; müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Akhisarspor yarı finalde Ümraniyespor'u 1-0'lık skorlarla, Galatasaray ise Evkur Yeni Malatyaspor'u 0-0 ve 5-2'lik skorlarla geçerek adlarını finale yazdırmayı başardı.

Maçın muhtemel kadroları ise; Akhisarspor'un Fatih, Vrsajevic, Lopes, Caner, Kadir, Sissoko, Rotman, Zeki, Barbosa, Güray, Manu ilk 11'yle Galatasaray'ın ise Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Ndiaye, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne ilk 11'yle sahaya çıkması bekleniyor.

Final müsabakası 20.45'te başlayacak. atv canlı yayın linkine tıklayıp Akhisarspor Galatasaray maçını izleyebilirsiniz.

​Akhisarspor Galatasaray maçını canlı izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN