Değişmeyen birinci!

GİRİŞ TARİHİ:  17.05.2019, 10:24
Değişmeyen birinci!

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!
Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %12,06 izlenme oranı ve %31,35 izlenme payı, AB'de %9,75 izlenme oranı ve %27,11 izlenme payı ve 20+ABC1'de %11,01 izlenme oranı ve %28,29 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Çukurova'da yine silahlar patladı!

Yapımını TIMS&B Productions'ın üstlendiği, ATV'nin rekortmen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da sezon finaline 2 hafta kala, heyecan doruktaydı! Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu dizinin en heyecanlı bölümlerinden biri yayınlandı! Demir'in kuzeni Ercüment, Gülten'i elinden kurtarmaya çalışan Yılmaz'ı vurdu. Arkasında şahit bırakmamak için de Gülten'i de öldürmeye kalktı. Ve Yılmaz yaralı haliyle, Gülten'i kurtarmak için son bir hamle ile Ercüment'i öldürdü. Artık sadece Gülten ve Yılmaz değil, olayı gören Hünkar ve Fekeli de bu sırrın ortağı oldu. Yıllara meydan okuyan aşk, bu felaketin ardından nihayet iki aşığın ellerine birbirine kavuşturdu. Hünkar ve Fekeli aşkında eller buluştu.

Züleyha oğluna kavuştu!

Seher, Demir'den hamile olduğunu Hünkar'a söyledi. Hünkar kendi sırrı ortaya çıkmasın diye yeni planlar peşine düştü. Demir ise Adnan'ın babası olmadığını bildiğini henüz kimseye söylemedi. Tüm bu karmaşa içinde, Zülayha'dan saklanan sırlar arttı ama o oğluna kavuştu. Bölümün en duygusal anları Adnan bebek ile Züleyha'nın kavuşmasında yaşandı!

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi 'Bir Zamanlar Çukurova' atvde!

Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN