Değişmeyen birinci!

GİRİŞ TARİHİ:  24.05.2019, 10:36
Değişmeyen birinci!

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %11,63 izlenme oranı ve %31,65 izlenme payı,AB'de %7,80 izlenme oranı ve %23,35 izlenme payı ve 20+ABC1'de %10,58 izlenme oranı ve %28,59 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Demir gerçekten baba mı oluyor? Züleyha hamile!

Züleyha'nın hamile olduğu haberi adeta tüm Adana'ya bir bomba etkisi yaptı. Demir de Hünkar da Demir'in kısır olduğundan eminken bu bebek kimin? Şimdi nefesler tutuldu, anne –oğul Züleyha'ya ne diyecek bekleniyor! Peki bu haber Yılmaz cephesinde ne etki yapacak? Yılmaz mektubu okuyabilecek mi? Okusa bile, artık Demir ile çocuk sahibi olacak bir Züleyha kalbinde tutunabilir mi?

Saniye Gaffur'u terketti!

Seher çiftlikten ayrıldı ama karnında ki bebeğin Gaffur'a ait olduğunu herkes öğrendi. Saniye, artık dönüşü olmayan bir yola girdi. Gaffur'dan ayrılmaya karar verdi.

Fekeli aşkı da Hünkar'ı durdurmadı!

Duygularına engel olamayan ve gün geçtikçe Fekeli ile yakınlaşan Hünkar, genç Hünkar'ın duygularını yeniden yaşamaktan hoşnut olsa da, Yaman Çiftliği'nin Hünkar' ı olarak yaptıklarından geri durmuyor! Şimdi planı, Fekeli'yi kullanarak Yılmaz'ın hisselerini almak. Bu karar, Hünkar ve Fekeli arasındaki ilişki kadar Yılmaz ve Fekeli ilişkisinde de tüm duyguları değiştirecek.

Bir Zamanlar Çukurova 34. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN