Hercai 12. Bölüm Sezon Finali

GİRİŞ TARİHİ:  24.05.2019, 11:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Haziran 2019 Cumartesi, 01:45
Hercai 12. Bölüm Sezon Finali

Hercai dizisi heyecanla beklenen sezon finalini burada HD olarak izleyebilirsiniz.

Hercai 12. Bölüm İzle

Hercai'nin geçen hafta yani 11. Bölümü'nün finalinde Miran, Reyyan'dan bir şanş daha istemişti. Reyyan kalbini mi yoksa mantığını dinleyecek? Bu soruların yanıtı Hercai'nin muhteşem sezon finalinde yanıt buluyor.

Hercai'nin 12. Bölümünü izlemek için tıklayın

Hercai'nin önceki bölümlerinde neler olmuştu?

9. Bölüm: Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir.

8. Bölüm: Reyyan'ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, Reyyan'ın "burada olan burada kalacak" sözüyle yıkılır! Reyyan'ın, Azat'tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor!

7. Bölüm: Miran'ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat'ın teklifini kabul ediyor. üm Şadoğlu Konağı'nı karşısına alarak Reyyan'ın elini tutan Azat'ın söyledikleri yüreklere dokunur.

6. Bölüm: Gül'ün hastaneden çıkışı üzerine Miran, Reyyan'ı gizlice konağa alır. Yaren Şadoğlu yine dolaplar çevirmektedir. Elif'i korumak için plan kuran Azize Aslanbey, torununun güvenini kaybeder. Aslanbey ailesinin Reyyan'a yaşattıklarını duyan Elif, artık konakta olanlara sessiz kalmaz.

5. Bölüm: Miran'ın, Reyyan'ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok olur! Reyyan konakta zor zamanlar geçirmektedir. Gönül, Reyyan'ın konağa gelmesiyle kontrolünü iyice kaybeder. Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basar.

4. Bölüm: Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran'ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin'i sarar. Şimdi herkes Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak etmektedir.

3. Bölüm: Miran ve Reyyan arasındaki intikam ateşiyle inşa edilen evlilik, Aslanbey ailesinin planladığı gibi son bulur. Miran, Reyyan'ı ertesi gün terk eder. Bu acıyı kaldıramayan Reyyan, Miran'la ilk gecesini yaşadığı kulübeyi ateşe verir.

2. Bölüm: Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmıştır. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda beklemektedir. Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlar.

1. Bölüm: Midyat'a, İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil. Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlarından habersizdir.

CANLI YAYIN