Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

GİRİŞ TARİHİ:  25.05.2019, 10:35 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Mayıs 2019 Cumartesi, 10:37
Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, Tüm Kişiler'de % 11,36 izlenme oranı ve % 28,80 izlenme payı, 20+ABC1'de % 8,68 izlenme oranı ve % 22,86 izlenme payı ve alarak 100 program arasında birinci oldu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Reyyan'ı kaçıran Miran!

Reyyan'ın kına gecesi olduğunu öğrenen Miran, Şadoğlu konağına gelir. Gül, bir bahaneyle Reyyan'ı konaktan çıkarır. Sonrasında Miran, Reyyan'ı ata bindirip kaçırır. Sesleri duyan Azat ve Zehra, sokağa çıkar. Azat, Reyyan'ın bindallısının örtüsünü yerde bulur. Reyyan'ın kaçırıldığını öğrenen Hazar, öfkeden deliye döner. Nasuh, Cihan ve Hazar, Miran'ın peşine düşmek ister. Ancak, Şadoğulları'nın araçlarının önü kesilmiştir. Yaren, Reyyan'a sahip çıkamadığı için Azat'ı suçlar. Azat, öfkeyle Yaren'in boğazına sarılır. Handan ve Caner, Azat'ı sakinleştirmeye çalışır. Öfkeden deliye dönen Azat, konaktan ayrılır. Hazar, Fırat'ın arabasının önünü keser. Fırat'a silahını doğrultan Hazar, Reyyan'ın nerede olduğunu sorgular. Miran'ın Reyyan'ı nereye götürdüğünü bilmeyen Fırat, Hazar'ın darbesiyle yere yığılır. Hazar, Fırat'ın telefonundan Miran'ı arar. Fırat'ı vurmakla tehdit eder. Ancak Miran, Reyyan'ı vermemeye kararlıdır.

Azat'ın öfkesi!

Azat, öfkeyle Aslanbey konağına gelir. Ancak Miran, Reyyan'ı konağa getirmemiştir. Gönül'ü alan Azat onunla birlikte konaktan ayrılır. Azat'ın arabasının peşinden koşan Sultan ise, kızı götürüldüğü için perişan bir haldedir.Reyyan'ı bulamayan Hazar, jandarmaya ihbarda bulunur. Nasuh ise, adamına Reyyan'ın herkesten önce bulunup öldürülmesi emrini verir. Perişan haldeki Sultan, Şadoğlu konağına gelir. Öfkeyle Handan'ın yakasına yapışır. Zehra, Handan'ı Sultan'ın elinden kurtarmaya çalışır. Sultan'ın haline üzülen Zehra, Gönül'ün konakta olmadığını söyler.

Yolumuz da kaderimiz de bir!

Miran, Nasuh'un Reyyan'ın ölüm emrini verdiğini öğrenmiştir. Ancak, Reyyan'a bu gerçeği açıklamaya niyeti yoktur. Gönül'ü bir depoya getiren Azat, Gönül'ün ellerini bağlar. Gönül, Azat'ı işbirliği için ikna eder. Bunun üzerine Gönül, Azat'ın telefonundan Sultan'ı arayıp yardım ister. Azize'nin ayaklarına kapanan Sultan, Gönül'ü bulması için yalvarır. Urfa'da bir otele gelen Reyyan ve Miran, bir oda tutarlar. Şadoğlu konağına gelen Azize, Gönül'ün getirilmesi için Şadoğulları'nı tehdit eder. Hazar, Azize'nin karşısına çıkar; Miran, Reyyan'ı getirmediği takdirde Gönül, Aslanbeyler'e verilmeyecektir. Hazar, Zehra'ya Dilşah'la olan mazisini anlatır; Hazar, geçmişte Dilşah'la nişanlanmıştır. Ancak, Hazar'ın askerde olmasını fırsat bilen Azize, Dilşah'ı zorla oğluyla evlendirmiştir.

Reyyan'ın kararı…

Otel odasında uyanan Reyyan, Miran'ın yanında uyuduğunu görür. Sessizce otelden ayrılan Reyyan, ağlayarak sokaklarda yürür. Uyandığında Reyyan'ı bulamayan Miran ise, telaşla sokağa çıkar ve Reyyan'ı bulur. Kendisini affettirmek isteyen Miran, Reyyan'dan son bir şans ister.

Hercai 11. Bölümü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN