Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi iftarda buluştu

GİRİŞ TARİHİ:  29.05.2019, 10:03
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi iftarda buluştu

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon finalini iftar davetiyle yaptı

Dört sezondur atv'de yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezon finalini iftar davetiyle yaptı. Watergarden Kaşıbeyaz'da yapılan davete tüm dizi ekibi katıldı. Dört sezondur gösterdikleri başarıyı anlatan yönetmen Onur Tan, söze bir deyişle başladı. "Bir bilgeye sormuşlar, sevmek mi güzel sevilmek mi diye. Sevilmek demiş. Çünkü sevdiğinizden eminsinizdir, sevildiğinizden emin olmazsınız demiş. Sevildiğimizi gördük bu bizi mutlu ediyor. Umarım layık olabilmişizdir" diyerek sözü başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya devretti.

Bu başarı ekip işi

Kaynarca, "139. bölümün sonuna geldik. Dünyanın her yerinde çok önemli bir sayı bu. Bütün ekibin büyük emeği var. Çok önemli bir ekip ruhu var. Ön planda gördüğünüz ekibin bir de arkası var. Bizi bu sayıya o ekip getirdi. Ben projenin en başından beri bu kadar başarılı olacağını biliyordum. Daha çok uzun yıllar daha devam edecek bu iş" dedi.

10. sezon Mars'ta

Fenomen dizinin diğer bir başrol oyuncusu Tarık Ünlüoğlu ise iddialı bir çıkış yaptı. Son günlerde herkesin ilgi gösterdiği Mars'a bilet aldıklarının altını çizen Ünlüoğlu, "Marsa bilet altık 10. sezonu orada çekeceğiz. 4 sezon olmuş halk bizi seviyor. Önemli olan bu" dedi.

CANLI YAYIN