''Kimse Bilmez'' setinde kıskandıran arkadaşlık!

GİRİŞ TARİHİ:  29.05.2019, 10:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Mayıs 2019 Çarşamba, 17:36
''Kimse Bilmez'' setinde kıskandıran arkadaşlık!

Dizi atv'de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren atv'den bir dizi daha geliyor: "Kimse Bilmez"

atv'nin merakla beklenen yeni dizisi Kimse Bilmez'in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran dizinin başrol oyuncuları Keremcem ve Özgü Kaya, set arkadaşlıklarını ve çekimlerde yakaladıkları uyumu sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Birbirleri için övgü dolu sözler

Başarılı oyuncu Keremcem, Özgü Kaya ile çektiği eğlenceli fotoğrafın altına; "Tanıdığım ve birlikte çalıştığımız bu kısa zamanda, adının önüne koyacağım her sıfatın "güzel" olacağı ender insanlardan, oyunculardan biri. "İyi ki"ler biriktirmektir ya kıymetli olan, tanıdığınız, paylaştığınız, çalıştığınız insanlarla; biz başladık bile. Uzun soluklu olması ümidiyle." notunu düşerken, Özgü Kaya ise paylaştığı aynı fotoğrafın altına; "Sevda ve Ali. Hikayelerini yaşamaktan, yaşatacak olmanın heyecanını taşımaktan ve bunu inanılmaz güzel adam Keremcem ile paylaşıyor olmaktan çok mutluyum! Çok az kaldı." notunu yazdı.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği, senaryosunu Hasan Burak Kayacı'nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak.

Kimse Bilmez çok yakında atv'de!

CANLI YAYIN