Müge Anlı ile Tatlı Sert, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu

GİRİŞ TARİHİ:  29.05.2019, 10:58
Müge Anlı ile Tatlı Sert, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sabah kuşağının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kantar Medya tarafından alınan verilere göre, gün içerisindeki en çok izlenen 100 programın yer aldığı reyting ölçümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Program Tüm Kişiler'de 6,51 izlenme oranı ve 45,13 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 5,91 izlenme oranı ve 44,23 izlenme payı, 20+ABC1'de 6,85 izlenme oranı ve 47,73 izlenme payı alarak en yüksek izlenme payına ulaştı.

Dün yayınlanan bölümde; Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sayesinde Türkiye'nin gündemine oturan, günlerdir aranan Kayıp Ecrin bebeğin cesedine ormanlık alanda ulaşıldı. 1,5 yaşında olan Ecrin, Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı bir köyde kayboldu. Aile, Ecrin Kurnaz'ın bir an önce bulunması için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Dün ise 7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan Ecrin'in cansız bedenine ulaşıldı. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin, evlerinin uzağındaki ormanlık alandaki dere yatağında bulunduğunu açıkladı. Ecrin bebeğin kaybolmasından sorumlu tutulan kişilerden 19 yaşındaki Özkan Kurnaz öne çıkan isim oldu.

Müge Anlı'nın hayli sıkıştırdığı Özkan Kurnaz, bu kez Ecrin'i kurtların kaçırmış olabileceğini iddia etti. Müge Anlı yayında Özkan'a son bir şans tanıdı ve "Bu işin içinde cinsel eğilim varsa söylemeni beklemiyorum. Ancak bu çocuk kazaya kurban gittiyse şimdi tam söyleme zamanı" dedi. Özkan, Ecrin'e bir şey yapmadığını belirtip , "Çocuk benimle gelmedi. Ben niye yalan söyleyeyim. Ben yapsam söylerim. Olanlar olmuş Allah'ın takdiri. Şüpheler benim üzerimde. Benim vicdanım rahat." dedi. İlk başta Ecrin'i şeytanın kaçırdığını söyleyen Özkan Kurnaz, ceset bulunduktan sonra ise "kurt kaçırdı" iddiasında bulundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert'in Salı günü yayınlanan bölümü için tıklayın

CANLI YAYIN