Perşembe'nin değişmeyen birincisi

GİRİŞ TARİHİ:  31.05.2019, 10:19
Perşembe'nin değişmeyen birincisi

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %10,31 izlenme oranı ve %28,97 izlenme payı, AB'de %8,88 izlenme oranı ve %26,35 izlenme payı ve 20+ABC1'de %9,81 izlenme oranı ve %27,61 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Demir gerçekten baba mı oluyor? Züleyha hamile!

Sezonun reyting rekortmeni Zamanlar Çukurova sezonu çok heyecanlı bir bölümle bitirdi! Yapımını TIMS&B Productions'ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı dizinin sezon finaline "aşk" damga vurdu!

Demir bu kez mutluluktan çıldırdı!

Züleyha'yı iffetsizlikle suçlayan Demir'i bu kez Hünkar Hanım bile desteklemedi. Üstelik çılgına dönüp, Yılmaz'a silah çekmesine, kendini öldürmeye kalkmasına hiç değmedi! Demir, aslında çocuk sahibi olabileceğini öğrendi! O şimdi Züleyha'ya daha da fazla aşık. Peki Züleyha?

Züleyha doktora neden gitti?

Demir'e "Yılmaz'ın bebeğini bile bile kendisiyle evlenerek fedakarlık yapmadığını, Yılmaz kendisinden nefret ederek bile olsa yaşayabilsin diye 'onunla evlenerek" asıl fedakarlığı kendisinin yaptığını söyleyen Züleyha, yeni bir hayata başladı. Önce Demir ile odasını ayırdı, sonra da hayatının en zor karalarından birini daha vererek, bebeğini aldırmak için mi doktora gitti? Bu sorunun cevabı, yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkacak.

Yılmaz Züleyha'nın zorla evlendiğini öğrendi!

Nikâhında gülümseyerek evet derken bile, Müjgân'a haksızlık edip etmediğini düşünen Yılmaz, hayatının en acı gerçeklerinden ilkini öğrendi! Nikâhının sabahında, tam da şüphelerinden sıyrılmışken, Züleyha'nın kendisini de yazdığı ilk mektubu okudu. Tamamı okunamasa da artık Züleyha'nın O'nun hayatını kurtarmak için Demir ile evlendiğini biliyor. Şimdi kalbi hangi aşk için atacak?

Müjgan'ın ailesi düğüne katıldı!

Bulutların üzerinde gezerek yeni hayatına adım atan Müjgan'a en büyük düğün hediyesini de Yılmaz verdi. Müjgan'ın anne ve babası da düğünde yerlerini aldı!

Saniye ve Gaffur aşkı sona mı erdi?

Seher, karnındaki bebeğin babası Gaffur dediğinden bu yana, evine gidemeyen Gaffur, Seher'i görmeye gitti. Üstelik gitmekle de kalmadı, hem Seher'e para götürdü, kendisine sahip çıkacağını söyledi, hem de Saniye ile ayrılıp onla evleneceğini söyledi! Çukurova'nın belki de en gerçek aşkı bu kararla sona mı erecek? Yoksa Seher'in yeni numaraları mı ortaya çıkacak? Tüm bu soruların cevapları da yeni sezonda öğrenilecek. Saniye'nin acısı gün geçtikçe artıyor! Gaffur'un onu aldatması sonunda daha şoke olaylara tanıklık ediyor. Yaptığından pişman gibi gözüken Gaffur, çocuğunu taşıyan Seher'e yardım etmeye devam ediyor.

Fekeli, hayal ettiği büyük aileye kavuştu!

Her fırsatta büyük bir aile özlemini dile getiren Fekeli, nihayet muradına erdi. Üstelik kendisi sevdiğine kavuşamamış olsa bile, hayatının bu en mutlu gününde sevdiği de yanındaydı. Hünkar Hanım, herkesin hayatında yeni bir sayfa açacak bu düğüne adeta barış elçisi olarak katıldı. Çukurova'da bir dönem, pek çok soru ile geride kaldı. Yılmaz şimdi kalbinde ve yuvasında Müjgan, aklında Züleyha'nın mektubu ne yapacak? Demir, Züleyha'ya kendini affettirip baba olmanın tadına varabilecek mi? Züleyha, Yılmaz'ın düğünü ile birlikte kalbini soğutacak ve Demir'in bebeğini doğurup, çiftliğin hanımı olacak mı? Fekeli ve Hünkar, geçmişi geri almayı başarabilecek mi? Gaffur, Saniye'den ayrılıp Seher ile mi evlenecek?

Tüm bu aşkların hikayesi yeni yayın döneminde tüm heyecanıyla devam edecek.

Sosyal medyada da en çok konuşulan dizi oldu!

Dizinin bölüm etiketi #ÇukurovadaHakikat, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi! #ÇukurovadaHakikat, etiketi, 1. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova sezon finalini izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN