Salı akşamının en çok izlenen dizisi ''Kimse Bilmez''

GİRİŞ TARİHİ:  19.06.2019, 11:12
Salı akşamının en çok izlenen dizisi ''Kimse Bilmez''

Salı akşamları atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez, Salı akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dün yayınlanan ikinci bölümü, Tüm Kişiler'de %5,50 izlenme oranı ve %15,55 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %3,94 izlenme oranı ve %11,81 izlenme payı, 20+ABC1'de %4,71 izlenme oranı ve %13,20 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Ali, kardeşi Pilot'la bir kez daha karşı karşıya geldi!

Yaralı haldeki Ali, Sevda'yla birlikte Tuğrul Baba'nın evine sığındı. Uygar'ın yönlendirmesiyle Pilot ve Ali kardeşler tekrar karşı karşıya geldi. Pilot ve Ali kardeş olduklarını ne zaman anlayacak?

Sevda, Ali için kurşunların önüne atladı!

Ali, Sevda'yı Uygar'ın elinden kurtardı. Sevda'nın, en sıkışık anında kendisine yardım eden Ali'ye olan hayranlığı gittikçe arttı. Sevda, Uygar'ın Ali'ye doğrulttuğu silahın önüne geçti. Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi ne zaman aşka dönüşecek?

Ali ve Köksal'ın geçmişindeki sır kapıları aralandı!

Ali'nin yıllar sonra Köksal'la karşılaşması hem Köksal hem de Ali için şok etkisi yarattı. Ali ile Sevda'nın babası Köksal'ın geçmişteki bağlantısı neydi? Aralarındaki sır Ali ve Sevda'nın ilişkisini nasıl etkileyecek?

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği, başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez, Her Salı Saat 20.00'de atv'de!

Kimse Bilmez'in 2. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN