Esra Erol'da bir sezonu daha geride bıraktı!

GİRİŞ TARİHİ:  24.06.2019, 11:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Haziran 2019 Pazartesi, 11:53
Esra Erol'da bir sezonu daha geride bıraktı!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da, 21 Haziran Cuma günü sezon finalini yaparak ekrana kısa bir ara verdi. Esra Erol, 210 bölümün ardından yeni sezonda da kayıpları kavuşturmaya, yuvaları kurtarmaya devam edecek.

Pek çok insanın yaşamlarına dokundu!
Gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Esra Erol'da ekibi bu sezon boyunca birçok dosyayı çözüme kavuşturdu. 28 çiftin bebek hasreti Esra Erol'da son buldu. 4150 manuel, 1550 akülü sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"Kolide Ne Var?" kampanyasıyla öğrencilere destek
Esra Erol, Kızılay işbirliği ile başlatılan, köy okullarındaki öğrencilerin eğitimlerine destek olmayı amaçlayan kampanya 1 milyon 400 bin bağışa ulaştı. Esra Erol, bu özel projede toplam 750 okulda, 13491 kız, 13580 erkek toplamda ise 27074 öğrenciye mutluluk kolileri ulaştırarak binlerce çocuğun yüzündeki gülümsemeye sebep oldu. Bu başarısı için Esra Erol'a Kızılay'dan Platin Madalya taktim edildi.

Bu bir veda değil!
Esra Erol'u sezonun son programında fanları da yalnız bırakmayarak çiçek armağan ettiler. Programın avukatı Hülya Kuran "Bazen ağladık, bazen sevindik. Bu program hem aileler hem de bizler için şükür sebebi oldu. Hem iyi hem kötü örnekler gördük, iki taraflı dersler çıkarttık. Yolumuz daha çok uzun. Tüm izleyicilere, Esra Erol'da ailesine teşekkür ediyorum. Bu ekipte yer almaktan gurur duyuyorum." diyerek duygularını belirtti. Aile ve Çift Terapisti Ahmet Turan ise "Esra Erol ve ekibi çok güzel. Ben programda olmadığım zamanlarda bile sizin içinizdeydim. Burada olmak benim için de şükür sebebi." diyerek her şey için teşekkür etti. Esra Erol, sezonu "Bu programda emeği geçen herkese, ekibimize ve atv'ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Hem ekran başında bizi izlediğiniz hem de duyarsız kalmayıp konuların aydınlığa kavuşması için ihbarlarda bulunduğunuz, bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni sezonda dinlenmiş, yenilenmiş, içeriği zenginleştirilmiş bir şekilde Eylül ayında tekrar huzurlarında olacağız. Kendinize iyi bakın, hepinize sevgiler." cümleleriyle kapattı.

CANLI YAYIN