'Kimse Bilmez' yeni gününde seyircisiyle buluşacak!

GİRİŞ TARİHİ:  21.09.2019, 11:58
'Kimse Bilmez' yeni gününde seyircisiyle buluşacak!

ATV'nin yaz aylarına damga vuran Baba Yapım imzalı dizisi 'Kimse Bilmez', yeni bölümleriyle artık Pazar günleri izleyici karşısına çıkacak. Yeni gününde de seyircisini ekran başına kilitleyecek olan Kimse Bilmez, sürprizleriyle de adından söz ettirecek. Dram ve aksiyonun eksik olmadığı dizinin senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren oturuyor.

Macera devam ediyor

Yayımlanan 15'nci bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandıran 'Kimse Bilmez', güçlü oyuncu kadrosu, farklı ve sürükleyici hikayesiyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek. Yeni yayın döneminde artık Pazar günleri seyircisiyle buluşacak olan dizide, macera hız kesmeden devam edecek.

14'ncü bölümde neler olmuştu?

Sevda, Uygar'ın tehdidi nedeniyle Ali'den ayrıldı. Uygar'la evlenmeyi kabul etti. Ali nikahı bastı. Sevda'yı kaçırdı. Ancak polislere yakalandılar. Sevda, Ali'den şikayetçi olacak mı? Duygu, Pilot'a gayrimeşru işlerini bırakması şartıyla bir şans vermeye karar verdi. Pilot, Duygu'nun teklifini kabul etti. Duygu ve Pilot sevgili oldular. Pilot, mafyalığı gerçekten bırakabilecek mi?

Seçkin oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Beran Özel gibi usta isimler yer alıyor.

CANLI YAYIN