Hercai'den bir youtube rekoru daha!

GİRİŞ TARİHİ:  22.09.2019, 11:09
Hercai'den bir youtube rekoru daha!

YouTube'da ve sosyal medyada kırılmadık rekor bırakmayan Hercai'den tekrarı çok zor bir başarı: 13. bölümde 2 milyon abone!

Bu hafta ikinci sezonuyla ekrana gelen Hercai yayınlandığı ilk günden itibaren reyting listelerinin ve sosyal medyanın altını üstüne getiriyor. İlk bölümüyle Youtube'da 23 Milyon izlenmeye ulaşan Hercai, şimdi ise "en hızlı 2 milyon aboneye ulaşan dizi" olma unvanını elde etti.

Yayınlanan son bölümüyle Hercai'nin YouTube kanalı 2 milyon takipçiye ulaştı. Daha önce de kırılması imkansız bir başka YouTube rekoru kırarak, 5 bölümün sonunda 1 milyon aboneye ulaşmıştı. Televizyonların sosyal medya ölçümlerini yapıp yayınlayan, The WIT Raporu'na göre "Twitter'da Avrupa'nın en çok yorum yapılan dizisi" olmayı da başardı. Yayınlandığı her bölümle Türkiye ve Dünya gündemlerine girmeye devam eden Hercai, ikinci sezonun ilk bölümünde de Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 2.sıraya, Dünya Trening Topics listesinde ise 5.sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Mia yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş'in paykaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı üstleniyor.

CANLI YAYIN