Pazar günü zirvenin sahibi Kimse Bilmez!

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2019, 18:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ekim 2019 Çarşamba, 12:32

Kimse Bilmez reytinglerde kaçıncı oldu?

Pazar akşamları yayınlanan atv'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez, 16.bölümü ile AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümü, aksiyon,dram ve aşk dolu sahneleriyle seyirciden tam not aldı.

Ali'nin eski eşi Özlem'in büyük sırrı!

Ali'nin eski eşi Özlem, arkasındaki sır tablosuyla Ali'yi bulmak için mahallesine geldi. Özlem, Ali ile karşılaşmadan önce Sevda ile tanıştı.Özlem'i yıllar sonra karşısında gören Ali büyük şaşkınlık yaşadı. Özlem büyük sırrını anlatmaya hazırlanırken Ali'nin evi silahlı adamlar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Sevda, öğrendikleri karşısında şok oldu!

Özlem'in gizemli hallerinden rahatsız olan Sevda, şüphelerinde haklı çıktı. Ali'nin bir oğlu daha olduğunu öğrenen Sevda, vakit kaybetmeden bu haberi Ali'ye söyledi.

Pilot ve Duygu aşkı engel tanımadı!

Geçmişine sünger çekmek isteyen Pilot, Duygu ile yeni bir hayat kurmak isterken mafya olduğunu öğrenen İlhan'ın engeline takıldı. İlhan, kızının Pilot ile birlikte olmasına şiddetle karşı çıktı ve Duygu'ya büyük bir tepki gösterdi. Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorunda kaldı. Pilot'a yardım Ali Hoca'dan geldi.

Bölüm boyunca, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde yer aldı!

Kimse Bilmez'in 16. Bölüm etiketi #sakladığımşey, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi! #sakladığımşey etiketi, 2. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Kimse Bilmez'in 16. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN