Demir davul-zurna eşliğinde tahliye edildi!

GİRİŞ TARİHİ:  25.10.2019, 10:46
Demir davul-zurna eşliğinde tahliye edildi!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın 41. bölümünde aylardır cezaevinde bulunan Demir tahliye oldu! Üstelik adım adım idama yaklaştığı düşünülürken gelen tahliye haberi, çiftlikte adeta bayram havası yarattı. Hünkar'ı da Hatip Ağa'yı da dolandırarak Paris'e kaçma planı yapan Şermin, trafik kazası geçirdi. Saniye de merdivenden yuvarlanıp hastanelik olmuşken, başında bekleyen Hünkar, Şermin'i de gökte ararken yerde bulmuş oldu! Gözünün önünde sedye ile hastaneye gelen Şermin'i kendine gelene dek başında bekleyen Hünkar, istediği itirafı da aldı. Şermin ifadesini değiştirince Demir'in suçsuzluğu ortaya çıktı!

Evine davul – zurna eşliğinde törenlerle gelen Demir, Züleyha'nın kaçmayı tekrar denediğine inandığından elbette bir tek ona yüz vermedi!

Züleyha'nın masumiyeti de ortaya çıkıyor!

Demir'in suçsuzluğu ortaya çıktı ama Züleyha hala herkesin gözünde suçlu! Demir ile konuşmak için ne yapsa da kendini anlatamayan Züleyha'nın masumiyetinin kapısını Haminne'yi ziyarete gelen bir komşu araladı! Heyecanlı bölüm, komşu kadının Haminne'yi ormanda tek başına bulup, bağ evine götürdüğünü söylemesi ile sona erdi.

Yılmaz, Züleyha'ya bir kez daha ''kaçalım'' dedi!

Herkes Demir'in mahkemesine ve sonra da Saniye'yi hastaneye yetiştirmeye koşmuşken, Yılmaz bir kez daha çiftliğe geldi! Ortalıkta kimsenin olmamasından istifade ederek, Züleyha'ya tüm duygularını anlattı! İki aşık, birbirlerini düşünmeden saniye geçirmediklerini birbirlerine itiraf ettiler! Ama Züleyha "artık yapamayız" dedi. Yılmaz ne kadar "kaçalım" dediyse de Züleyha buna evet demedi! Demir eve geldikten sonra Züleyha'nın anlattıklarının doğrulanması, şimdi yine Çukurova'da dengeleri değiştirecek. Züleyha'ya karşı Hünkar ile birlikte hareket eden Demir, şimdi ne yapacak? Hünkar'a karşı eline yeniden koz geçen Züleyha, Demir de cezaevinden çıktıktan sonra nasıl davranacak? Yoksa Yılmaz'a "evet" diyecek mi?

Tüm bu soruların cevapları önümüzdeki hafta Perşembe akşamı saat 20.00'de atv'de olacak.

CANLI YAYIN