Kimse Bilmez'in en küçük oyuncusuna sürpriz kutlama!

GİRİŞ TARİHİ:  09.11.2019, 10:32 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Kasım 2019 Cumartesi, 10:34
Kimse Bilmez'in en küçük oyuncusuna sürpriz kutlama!

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Kimse Bilmez dizisinin küçük oyuncusu için sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Dizide Keremcem'in oğlu "Alican" karakterini canlandıran Mustafa Konak'ın 8inci yaşı, düzenlenen sürpriz partiyle set arasında kutlandı.

Yeni yaşını sette kutladı

Kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisiyle büyük mutluluk yaşayan Mustafa Konak'ı, dizide babasını canlandıran Keremcem ve annesini canlandıran Sevtap Özaltun da yalnız bırakmadı. Set ekibi tarafından alınan Kimse Bilmez logolu pastayı gören Mustafa, Keremcem'in kucağında dileğini tutarak mumları üfledi. Daha sonra kendisine gelen hediyeleri açan Mustafa, bu çok özel kutlama için de tüm set ekibine teşekkür etti.

Kimse Bilmez'in en küçük oyuncusu Mustafa'yı, doğum gününde atv de yalnız bırakmadı. 8inci yaşını sette kutlayan Mustafa Konak'ın en mutlu anlarını Dizi TV ekibi görüntüledi. Daha sonra Keremcem ve Sevtap Özaltun ile beraber ilk kez röportaj veren Mustafa, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Kimse Bilmez'in 21. Bölüm Fragmanını izlemek için tıklayın!


CANLI YAYIN