Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 9 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  09.01.2020, 15:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ocak 2020 Perşembe, 15:54
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 9 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ocak Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 9 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Müge Anlı, 9 yıldır kayıp olan Songül Özaslan'ı buldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ocak! Müge Anlı imkansızı başardı. 2011 yılından beri bulunamayan 32 yaşındaki Songül Özaslan'ı Müge Anlı buldu. 23 yaşında ilk eşinden boşandıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen Songül Hanım, Gaziantep Şehitkâmil ilçesinde kaybolmuştu.

Emine Durmuş, Gaziantep'te 9 yıl önce kaybolan kız kardeşi Songül Özaslan'ı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Mustafa Toprak adında birisiyle mutlu bir evlilik yaptığını ve 5 aylık bir bebeği olduğunu söyleyen Songül, ailesiyle görüşmek istemediğini belirtti. Kardeşinin söyledikleri üzerine Emine Durmuş gözyaşlarına boğuldu. Yayına Songül'ün annesi Aynur Hanım'da bağlandı. Songül Özaslan, ısrarlara dayanamayarak ailesiyle görüşmeyi kabul etti.

Evlilik mağdurları Müge Anlı'da!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ocak! Evlenmek istediler paralarından oldular.Evlilik mağdurları soluğu atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aldı. Cengiz isimli bir şahıs tarafından dolandırıldığını öne süren Mustafa Yeldoğan, Müge Anlı ve ekibinden bu konuda yardım istemişti. Mustafa Bey'in isyanı üzerine Türkiye'nin farklı şehirlerindeki evlilik mağdurları Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Bir hayli ilginç olan dolandırılma hikayeleri izleyiciyi ekrana kilitledi. Annesi Kevser Ata ile canlı yayına gelen 33 yaşındaki Adem Ata, dolandırılma hikayesini anlattı. Evlenmek için Kütahya'dan Hatay'a giden Adem Bey, Mithat Koçak isimli bir şahıs tarafından Ayşe isminde bir kadınla evlendirilme vaadiyle dolandırıldığını öne sürdü.

Evlenmek için 25.000 TL para verdiğini dile getiren Adem Ata, parayı tamamlayabilmek için kredi çektiğini belirtti. Adem Bey ve annesi Kevser Hanım zor durumda olduklarını ifade ettiler.

Evlilik mağdurlarının sayısı artıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN