Youtube'dan Hercai'ye ödül!

GİRİŞ TARİHİ:  13.01.2020, 12:17
Youtube'dan Hercai'ye ödül!

Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi Hercai’ye YouTube’dan bir ödül daha!

atv'nin Cuma günleri yayınlanan, reyting listesinin zirvesindeki dizisi Hercai, televizyon ekranın yanı sıra YouTube'da da başarısına devam ediyor.

Hercai, atv YouTube sayfası geçtiğimiz günlerde 2,51M (2,5 milyonu aşkın) aboneye ulaşarak YouTube tarafından gönderilen "Gold Ödül" e layık görüldü. Ödül ise dizinin yapımcısı olan Banu Akdeniz'e YouTube Türkiye Direktörü Timur Altop tarafından takdim edildi. Yapımcı Akdeniz, "Bu başarının sırrının samimiyetimiz olduğuna inanıyorum. Bize inanmasaydınız Hercai sevenleriyle buluşamayacaktı. Bu mutlulukları ve onuru yaşayamayacaktık. İyi ki varsınız" diyerek atv'ye, dizi ekibine ve izleyicilerine teşekkür etti.

"Hercai ilk YouTube ödülünü, 'Youtube 2019'un en çok izlenenleri'nden oluşan Rewind 2019 listesinde eğlence kategorisinde 1. olarak yer almıştı. Ayrıca Hercai Youtube'ta en hızlı 1 milyon ve 2 milyon abone seviyesine ulaşan dizi olarak rekor kırdı. Hercai Youtube'ta şu anda 2,5 milyondan fazla aboneye sahip ve bu rakam her geçen gün katlanarak artıyor."

CANLI YAYIN