Kayserispor - Fenerbahçe kupa maçında karşıya geliyor! Müsabaka saat kaçta, hangi kanalda?

GİRİŞ TARİHİ:  14.01.2020, 14:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ocak 2020 Salı, 18:51
Kayserispor - Fenerbahçe kupa maçında karşıya geliyor! Müsabaka saat kaçta, hangi kanalda?

Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe son 16 turunda Hes Kablo Kayserispor'un konuğu oluyor. Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe canlı izle! Peki, Hes Kablo Kayserispor Fenerbahçe kupa maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda ilk maçlar bugün başlıyor. Fenerbahçe ise deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak. Taraftar mücadeleyi canlı izlemek isterken "Hes Kablo Kayserispor -Fenerbahçe kupa maçı ne zaman? Müsabaka saat kaçta, hangi kanalda?" aramaları hızlandı.

Hes Kablo Kayserispor- Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ilk maçta güzel bir skor alıp ikinci maça rahat çıkmak isterken Hes Kablo Kayserispor ise kendi evinin avantajını kullanarak rakibine fark atmanın peşinde... Kıyasıya geçecek karşılaşmada nefesler tutulacak. Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe maçı 14 Ocak Salı günü saat 20.30'da Kadir Has Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele atv'den canlı yayınlanacak.

CANLI YAYIN