Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı canlı izle!

GİRİŞ TARİHİ:  15.01.2020, 11:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ocak 2020 Çarşamba, 14:46
Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı canlı izle!

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı canlı izle! Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı başladı. Turun ilk ayağında son şampiyon Galatasaray, Rizespor'a konuk olacak. Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın hakemliğini Halis Özkahya yapacak.Rizespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Çaykur Rizespor- Galatarasay maçı hangi kanalda yayınlanacak? Çaykur Rizespor- Galatarasay maçının muhtemel 11'leri! Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı canlı!


Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak izleyici ile buluşacak.

Ziraat Türkiye Kupası Programı

15 Ocak Çarşamba:

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa (Bahçeşehir Okulları)

18.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Beşiktaş (Erzurum Kazım Karabekir)

20.30 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Çaykur Didi)

16 Ocak Perşembe:

18.00 Antalyaspor-Göztepe (Akdeniz Üniversitesi)

20.30 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor (Medical Park)

Kupada son 16 turunun ikinci maçları 21, 22 ve 23 Ocak'ta oynanacak.

Çaykur Rizespor ve Galatasaray'ın muhtemel 11'i!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oluyor. Yeni transferler Jesse Sekidika, Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru'nun lisansı henüz çıkmadı, Martin Linnes ve Emre Akbaba ise kadroda. Dün sabah yapılan son idmanda da oldukça hırslı görünen Radamel Falcao, Galatasaray'ın gol yükünü sırtlayacak.İlk devrede isimleri TFF listesine dahil edilmeyen Linnes ve Emre Akbaba ise kadroda olacak ve forma giymelerine bir engel bulunmuyor. Aslan'da ayrıca kupada cezalı olan Jimmy Durmaz ile genç kaleci Berk Balaban, Rize'ye götürülmedi. Bu oyuncular çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Luyindama ve Andone, kadro dışı olan Nzonzi, cezalı Jimmy Durmaz ile lisansları henüz çıkarılmayan yeni transferler Onyekuru, Saracchi ve Sekidika bu maçta forma giyemeyecekler.

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Abdullah Durak, Diomande, Boldrin, Vetrih, Aminu, Samudio.

Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Nagatomo, Lemina, Seri, Feghouli, Belhanda, Ömer Bayram, Falcao.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı bu sayfadan canlı olarak aktarılacaktır!

Canlı izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN