Çaykur Rizespor ve Galatasaray 'ın ilk 11'i!

GİRİŞ TARİHİ:  15.01.2020, 10:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ocak 2020 Çarşamba, 13:04
Çaykur Rizespor ve Galatasaray 'ın ilk 11'i!

Çaykur Rizespor ve Galatasaray 'ın ilk 11'i!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Bu sezon istediği gibi bir sezon geçiremeyen sarı-kırmızılı ekip, rakibi Çaykur Rizespor'i mağlup ederek çeyrek final için avantaj elde etmek istiyor. Mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Galatasaray sahaya süreceği 11'i belirledi. İşte Galatasaray ve Çaykur Rizespor 11'i... Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı canlı!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Eleme Turu ilk maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. 15 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak mücadele ATV'den canlı yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nı 18 kez kazanarak bu kupada en çok zafer elde eden kulüp ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak mücadelede 2020 yılındaki ilk resmi mücadelesi Çaykur Rizespor maçında yapacak.

Çaykur Rizespor ve Galatasaray 'ın ilk 11'i!

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Luyindama ve Andone, kadro dışı olan Nzonzi, cezalı Jimmy Durmaz ile lisansları henüz çıkarılmayan yeni transferler Onyekuru, Saracchi ve Sekidika bu maçta forma giyemeyecekler.

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Abdullah Durak, Diomande, Boldrin, Vetrih, Aminu, Samudio.

Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Nagatomo, Lemina, Seri, Feghouli, Belhanda, Ömer Bayram, Falcao.

CANLI YAYIN