Şermin artık bir kahraman!

GİRİŞ TARİHİ:  24.01.2020, 10:33
Şermin artık bir kahraman!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', 52. Bölümünde, nefes kesen bir an ile sona erdi!

Yangın Şermin'i kahraman haline getirdi!

Tüm konağın ve Çukurova'lı hanımların gözünün önünde Adnan'ı alevlerin arasından Şermin çıkardı! Züleyha, Şermin'i kız kardeşi ilan etti, yere göğe koyamadı! Tüm bu olan bitene Demir ve Hünkar şüphe ile yaklaşsa da, Haminne'nin mumları yangın yerinde bulununca, onlar da Şermin'in kahramanlığını kabul edip, kendisini bir ev ve 10 altın ile ödüllendirmek zorunda kaldılar! Ama banka hesabındaki tedbiri kaldırmaya yanaşmadılar.

Müjgan depresyonda mı? Yılmaz'dan vaz mı geçti?

Müjgan, oğlundan bir saniye bile ayrılmak istemezken, Yılmaz'ın oğluna dokunmasına da tahammül edemez hale geldi. Fekeli ve Behice'nin konuşmaları da Müjgan'ın şüphelerini gidermedi!

Yılmaz, Yamanlar'ın İstanbul'daki mallarını satın aldı!

İhaleye girmek için depolarına yığdığı bakliyat elinde kalan Demir, İstanbul'daki mallarını satarak, tüccarlara borcunu ödemek istedi. İyi bir alıcı geldi haberi ile de çok sevindi. Tam yeni bir ortaklık için toplantıya başladığı sırada, Yılmaz bombayı patlattı! İstanbul'daki tüm malları satın aldığını söyledi! Demir'i adeta çıldırtan bu haber, 52. Bölümün finalinde onu bir uçurumun kıyısında bıraktı! Tüm kızgınlığı ile araba kullanan Demir, hakimiyeti kaybetti ve aracının burnu uçurumdayken durabildi! Demir, yaşamın pamuk ipliğine bağlı olduğu o arabadan kurtulabilecek mi? Leyla bebek ile 2 çocuklu ve mutlu bir aileye dönüşen Yaman konağına ateş mi düşecek? Yılmaz, elindeki bu koz ile ne yapacak? Müjgan, Yılmaz ve Züleyha'dan şüphelenmeye devam mı edecek?

Tüm bu soruların cevapları, her perşembe 20.00'de atv'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümlerinde olacak!

CANLI YAYIN