Kuruluş Osman'dan izlenme rekoru!

GİRİŞ TARİHİ:  19.03.2020, 11:22 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Mart 2020 Perşembe, 11:43
Kuruluş Osman'dan izlenme rekoru!

Çarşamba akşamları atv'de ekranlara gelen Kuruluş Osman, yayınlandığı on beşinci bölümüyle Tüm Kişiler' de % 16,24 izlenme oranı ve % 30,22 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %12,86 izlenme oranı ve %25.41 izlenme payı, 20+ABC1'de % 15,89 izlenme oranı ve %29,00 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın on beşinci bölümü tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer alırken, dizi zirve yolculuğunu izlenme oranlarını da artırarak sürdürdü.

Kuruluş Osman'ın son bölümünde neler olmuştu?

Osman Bey'in Balgay'ın karargahını basarak ağabeyi Gündüz'ü kurtardığı ve Moğollara büyük darbe indirdiği bu bölümde, Alişar Bey'in Batur'u öldürmesi ortalığı karıştırdı. Batur'u Osman Bey'in öldürdüğünü sanan Dündar yemin verip kılıç kuşanırken, Osman Bey ise Balgay'ı kurduğu pusuya düşürdü... Osman Bey ve Dündar kılıçları çekti, bu savaşın galibi kim olacak? Osman Bey, Balgay'ı ele geçirebilecek mi? Bala Hatun, Osman Bey'den uzak durmak için neler yapacak? Batur'un ölümü Kayı Obası'nı ve Zöhre'yi nasıl etkileyecek? Kayı Obası ve Selcan Hatun, Dündar'ın hamlesine ne karşılık verecek? Kongar'ı elinden kaçıran Konar Alp, kardeşini geri kazanabilecek mi?

Kuruluş Osman 15. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN