Kuruluş Osman'dan rekor izlenme!

GİRİŞ TARİHİ:  26.03.2020, 10:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Mart 2020 Perşembe, 10:53
Kuruluş Osman'dan rekor izlenme!

Çarşamba akşamları atv'de ekranlara gelen Kuruluş Osman, yayınlandığı yeni bölümüyle Tüm Kişiler' de % 17,28 izlenme oranı ve % 31,36 izlenme payı, 20+ABC1'de % 16,70 izlenme oranı ve %29,48 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Dizi, AB'de ise %13,52 izlenme oranı ve 25,60 izlenme payı elde ederek günün en çok izlenen dizisi oldu.

'Kuruluş Osman'ın çarşamba akşamı ekrana gelen on altıncı bölümü seyirciyi ekrana kilitlerken, reyting listesinde yine açık ara zirvede yer alarak rakiplerine fark attı.

Kuruluş Osman'ın geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümünde, Balgay'ı yendikten sonra yaralı amcası Dündar'ı güvenli bir yere taşıtan Osman Bey, Kayıların yeni beyi olarak ağabeyi Gündüz'ün seçilmesini sağlamış ve Bala Hatun'un sırrını öğrenerek onunla arasını da düzeltmişti. Ancak Osman Bey, Aksakallılar'dan yeni bir fırtınanın yaklaştığını öğrendi. Osman Bey, Moğollar ve Bizans arasındaki ittifaka engel olacağına söz verdi...

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın yeni bölümü Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada yer alırken, dizi zirve yolculuğunu izlenme oranlarını da artırarak sürdürmeye devam ediyor.

Kuruluş Osman 16. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN