Demir, Züleyha'dan vazgeçti!

GİRİŞ TARİHİ:  27.03.2020, 10:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Ağustos 2020 Cumartesi, 14:35
Demir, Züleyha'dan vazgeçti!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta aşkların hesap zamanıydı!

DEMİR, ZÜLEYHA CEZAEVİNDEN ÇIKMAMASI İÇİN İFADE VERDİ!

Demir, Hünkar'ın döktüğü tüm dillere rağmen, mahkemede Züleyha aleyhine ifade verdi. Hem kendisini öldürmek için ateş ettiğini söyledi hem de iffetsizlikle suçladı! Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi, Hünkar ve hatta Savcı Jülide'nin nefesini tutarak bekledikleri ifade herkes için büyük bir şok oldu. Üstelik Yılmaz, Demir'in ifadesine tepki gösterince mahkeme salonu da birbirine girdi!

YILMAZ VE DEMİR ARASINDA BU KEZ MAHKEME SALONUNDA SAVAŞ ÇIKTI!

Yılmaz ve Hünkar, Demir'i kararından vazgeçirmek için mahkemede olduklarını bir kenara bırakıp konuşunca ortalık karıştı. Demir ile Yılmaz önce sözlü tartışmaya girdi, ardından silahlar çekildi! Hakim ve jandarmaya rağmen, birbirlerine yumruk atacak kadar çıldıran Demir ve Yılmaz nezarete atıldı.

YILMAZ'IN HAYATINI ALT ÜST EDEN İKİ MEKTUP!

Yılmaz, mahkemedeki olaylar yüzünden girdiği nezaretten çıktığında önce Müjgan'ın intihar haberini sonra da kendisine yazılan mektubu öğrendi. Müjgan, kendisini hiçbir zaman Züleyha gibi sevmeyeceğine inandığı için intihar etmişti. İkinci mektup ise Züleyha'dan geliyordu. Züleyha, kendisiyle bir daha görüşmemesini rica ediyordu. Onların kaderi ayrılıktı. Yılmaz, Züleyha ile görüşmeye devam ettikçe, Züleyha'nın cezaevinden çıkması da çocuklarını görmesi de imkansızdı. Züleyha artık kaderlerinin ayrılık olduğunu kabul etmiş, tek ricası evlatlarına hasret kalmamaktır.

MÜJGAN NİHAYET YILMAZ'I ZÜLEYHA'DAN DA ADANA'DAN DA UZAKLAŞTIRDI!

Oğlunu halası Behice ile birlikte babasına yollayarak intihar eden Müjgan, kurtuldu! Yaşanan son gelişmeler ile Fekeli de doğrusunun bu olduğunu söyleyince Yılmaz, ailesini alıp İstanbul'a doğru yola çıktı. Züleyha'nın ricasını yerine getirmesinin de tek yolu buydu.

DEMİR ÇOCUKLARINI NEREYE GÖTÜRDÜ?

Demir, mahkemede yaşananlardan sonra annesini Züleyha'yı savunmakla suçladı. Üzerine bir de Hünkar, Züleyha'ya çocuklarını götürünce, Demir'i durdurmak mümkün olmadı. Çocuklarını eşyalarıyla birlikte otomobile yerleştiren Demir, onları bir eve bıraktı.

Demir, çocukları kimin evine bıraktı? Yılmaz ve Müjgan İstanbul'da mutlu olabilecek mi? Züleyha cezaevinden çıkamayacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN