Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Haziran Perşembe 2020 neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2020, 14:37
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Haziran Perşembe 2020 neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Haziran Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Haziran Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

7 yıldır kayıp olan reklamcı Levent Karaduman nerede? Sinop'taki korkunç yangındaki 3 kişiye ne oldu? Faili meçhul cinayetler ve kayıplar��n yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Sinop'taki korkunç yangının sebebi muhtarlık seçimi mi? 3 kişi nerede?

Sinop'taki korkunç yangının sebebi muhtarlık seçimi mi? Köyde muhtarlık seçimiyle alakalı bir başka kundaklama iddiası daha ortaya atıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 11 Haziran Perşembe 2020!

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde 22 Nisan 2019'da çıkan yangında Özkaya ailesinden 3 kişi ahşap evdeydi. 105 yaşındaki Hanife Özcan, 28 yaşındaki Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya'nın olduğu evde çıkan korkunç yangının sebebi ve sonrasında yaşananlar iddiaları da beraberinde getirdi. Ahşap evde gündüz saatlerinde çıkan yangında 3 kişi hayatlarını mı kaybetti yoksa kayıplar mı?

Sinop'taki yanan evdeki 3 kişiye ne oldu?

Yangının üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen olaydaki hala sır perdesi aralanmadı. Hanife Özcan, Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya'nın yangında öldüklerine dair bugüne kadar hiçbir ize rastlanmaması olayı içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Sinop'taki yangın olayında akılalmaz iddialar ortaya atıldı.

Yangının sebebi muhtarlık seçimi mi?

Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.Erdal Özkaya annesi, eşi ve çocuğunun cesetlerine dair neden bir parça bulamadığının sorusuna cevap aradı. Muhtarlık seçimleri dolayısıyla Özkaya ve Yıldız aileleri arasında büyük sorunlar olduğu hatta geçmişte yaşanan bir olayda bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Levent Karaduman'ın esrarengiz kaybı! Müge Anlı sorulara cevap arıyor!

36 yaşındaki bir çocuk babası Levent Karaduman 2013 yılında Denizli'den esrarengiz şekilde kayıplara karışmış ve 7 yıldır da hiçbir şekilde izine rastlanmamıştı. Tabela reklam işi yapan Karaduman'ın kaybıyla ilgili şüphelenilen isimse kuzeni ve iş arkadaşı Ali Osman'dı. Yıllarca yeğeni tarafından oyalanan anne Mesude Karaduman'ın artık sabrı taşmıştı.

Kuzen Ali Osman neden suçlanıyor?

Yaklaşık 7 yıldır kayıp olan aracının satışını Ali Osman'ın yapması şüpheleri iyice arttırdı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, cevapsız sorulara canlı yayında yanıt aradı. Genç adamın son görüştüğü kişi olan kız arkadaşı, sevgilisinin kuzeni Ali Osman'ı tanımadığını söylemişti. Vedat Kahraman kayıp Levent Bey'in kız arkadaşının gerçekleri söylemediğini belirtti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 11 Haziran Perşembe 2020!

11 Haziran Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz..

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN